Ce ar fi povestea fără un strop de parfum, fie el creat sau adus din natură? Dorindu-şi să răspândească în lume arome de frumuseţe, de prietenie, de scrieri alese, povestea a adunat de-a lungul anilor în jurul său un grup de bloggeri cu condeie sensibile. O joacă serioasă, având de fiecare dată o altă temă, un alt parfum. La început săptămânal, apoi la două săptămâni, iar spre final chiar şi mai rar, povestea părea să adoarmă din lipsă de timp. Văzând aşa, a luat o decizie care mă întristează şi mă onorează deopotrivă: mi-a propus să preiau cârma Clubului condeielor parfumate. Am acceptat fără nici o rezervă, iar acum pot spune cu zâmbetul pe buze că Povestea parfumată merge mai departe. 

Îmi voi ruga colegii din club să preia pe blogurile lor noul banner şi, dacă nu este prea din scurt, să vină alături de mine duminică la o nouă poveste, de această dată pe tema Parfumul florilor de munte. Pentru cei încă nefamiliarizaţi cu condeiele parfumate: scrii o poveste pe tema dată, îi asociezi un parfum sau mai multe parfumuri, care poate fi creat de parfumieri sau un mănunchi de miresme naturale, apoi te înscrii cu numele, linkul care duce către povestea ta şi mailul asociat numelui, în tabelul din subsolul textului gazdă, pe care îl vei găsi la data stabilită pe vienela.ro. Nu avem reguli stricte. Se poate alege un alt titlu pentru poveste, doar tema să rămână cea dată.

Aş mai dori să invit alături de noi pe Daniela H., Rudia, Suzana M., Lucia S., Chaika, Zăpadă albastră, Adela şi oricine mai doreşte.