Pot să port haine mărimi mari dacă sunt foarte slabă?

Pe la vreo 30 de ani am descoperit că femeia slabă îşi poate permite să poarte aproape orice obiect vestimentar. Şi tot atunci am înţeles că este de preferat să îmbrac haine mărimi mari sub care să îmi ascund oasele ce voiau să devină vedete. Pot să port haine mărimi mari dacă sunt foarte slabă?

Un prim sfat pentru cele care vor rochii mărimi mari și nu știu sigur ce mărime li s-ar potrivi în funcție de kilograme. Alegeți rochii de mărime universală, din materiale care stau bine atât pe un corp slab, cât și pe unul plinuț.

DE AICI POȚI CUMPĂRA ROCHII MĂRIMI MARI

Mama îşi punea mâinile în cap văzându-mă îmbrăcată în pantaloni care fluturau pe picior şi în rochii mărimi mari, atât de mari încât păream băgată într-un sac. Mie îmi era bine îmbrăcată aşa. Era ca şi cum aş fi fost dezbrăcată şi în acelaşi timp ferită de ochi prea curioşi. Mama spunea că arătam de parcă aş fi primit hainele de pomană, ca şi cum aş fi îmbrăcat rochii de seara xxl de la o femeie prea grasă.

Iată o rochie de ocazie foarte elegantă pentru cele care își doresc haine mărimi mari. Rochia este lucrată din dantelă brodată bleumarin.

Porți haine de mărimi mari? Ce părere ai de această rochie?

port haine mărimi mari

Foarte elegantă și veselă mi se pare și această rochie de ocazie, disponibilă în diverse mărimi mari – 3XL, 4XL, 5XL. Partea de bust este din material elastic, iar partea inferioară, cea de fustă, a fost lucrată dintr-un material vaporos cu imprimeu floral.

Pentru fetele care poartă haine mărimi mari, o rochie neagră deosebită, cu imprimeu floral roșu

Pot să port haine mărimi mari dacă sunt foarte slabă?

O altă rochie de seară elegantă pe care vreau să o recomand este cea de mai jos. Confecționată din lurex verde și voal, rochia plus size este disponibilă în mărimile 6XL, 7XL, 8XL, adică mărimea 52, 54 si 56.

Haine mărimi mari care ascund ceea ce nu vrem să arătăm – poți purta o rochie verde din lurex și voal

port haine mărimi mari

După câţiva ani am revenit la “normal”. Am renunţat la haine mărimi mari, am încetat a mai purta rochii xxl sau orice alte rochii mărimi mari. Hainele încă erau lărguţe pe mine, însă nu mai arătam de parcă aş fi fost îmbrăcată de bogdaproste. Dar eu nu pot fi normală prea mult timp. Înainte de a împlini 40 de ani am sărit deja în cealaltă extremă.

De la rochii xxl am trecut la blugi mulaţi pe picior, de la tricouri mult prea largi am trecut la bluziţe cărora le pârâiau cusăturile dacă făceam mişcări bruşte. Mama mă întreba dacă am furat hainele vreunui copil pentru a mă îmbrăca.

Să fie oare semn că începe o altă etapă? Zilele trecute mi-am cumpărat o rochie. Nu-i rochie xxl, dar e lărguţă, îmi vine bine şi mă face să îmi doresc şi altele, tot atât de comode. Şi blugii pe care îi am? Cu ei ce fac? îmi vine să întreb, dar mă abţin. Oare e de preferat ca o femeie slabă să îmbrace o rochie xxl sau o pereche de blugi mulaţi pe picior? Probabil nici una dintre variante nu e corectă din punct de vedere estetic, dar cui îi pasă…?

Am văzut câteva modele interesante pe internet. Fetelor slabe nu le recomand nimic astăzi. Am spus deja mai sus că nu-s normală şi că nu-mi pasă de gura lumii. Fac recomandări pentru fetele și femeile care vor haine mărimi mari. Care dintre cele trei rochii de ocazie de mai sus îți place mai mult?

Dacă vrei să afli ce rochii să porți în funcție de vârstă, intră aici.

Despre rochii pentru Crăciun și Revelion găsești informații aici.