Porți lenjerie intimă sexy? Iată 4 motive pentru care ar trebui

Porți lenjerie intimă sexy? Iată 4 motive pentru care ar trebui. Ce anume face o femeie să se simtă cu adevărat încrezătoare, atrăgătoare, puternică și dorită? V-ați întrebat vreodată? Fie că v-ați întrebat sau nu, eu vă voi dezvălui secretul, pentru că unele femei nu conștientizează, iar unii bărbați nu acordă importanță acestui aspect.

De la primele semne ale trezirii feminității, orice tânără adolescentă se studiază cu atenție, se îngrijește tot mai mult, dorindu-și să arate lumii exact ceea ce lumea așteaptă: un corp îngrijit, părul ce încadrează frumos chipul, haine curate și elegante, un machiaj discret și un zâmbet fermecător.

Siguranța femeii vine din interior și de la primul articol de lenjerie intimă sexy îmbrăcat

Câți dintre noi își dau seama câte ore de muncă au fost necesare pentru ca femeia să iasă demnă din casă? Este ea încrezătoare acum, îmbrăcată elegant, coafată, machiată și parfumată? Se spune că siguranța femeii vine din interior, din pacea și încrederea pe care i le dau bunătatea, inteligența, certitudinea că totul este în regulă.

Porți lenjerie intimă sexy? Iată 4 motive pentru care ar trebui

Eu, femeie, spun că nu sunt suficiente, că această încredere nu se naște peste noapte, că nu este o sămânță pe care să o plantezi și apoi să o uzi, așteptând să facă rădăcini singură și mai târziu să devină plantă viguroasă. Dacă nimic din afară nu susține această încredere, femeia nu va putea merge mândră, cu privirea limpede și încrezătoare.

Pe lângă toate cele de mai sus, încrederea femeii crește odată cu primul articol de lenjerie intimă îmbrăcat, dacă el se mulează bine pe trupul cald și dacă este suficient de plăcut ochiului. Au trecut de mult vremurile când femeia căuta să poarte doar obiecte de îmbrăcăminte călduroase și care să dezvăluie cât mai puțin.

Porți lenjerie intimă sexy? Iată 4 motive pentru care ar trebui

Nu vă temeți să purtați lenjerie intimă sexy!

Uitați sunt “gogoșarii” bunicii, uitată este pudoarea exagerată, care făcea bărbatul să caute în alte părți ceea ce nu avea acasă. Vă garantez că o piesă de lenjerie intimă ca cea din poza de mai jos face minuni! Nu vă temeți să o purtați!

CUMPĂRĂ LENJERIE INTIMĂ SEXY DE AICI

O femeie care nu poartă lenjerie sexy se va simți întotdeauna șleampătă, își va pierde încrederea în ea și în feminitatea ei, devenind o anonimă în mulțime. Mi-a fost dat să întâlnesc femei care se jenau să poarte lenjerie neagră, cu model deosebit, decoltată sau transparentă, de teamă că vor face impresie proastă bărbatului care le va vedea.

Fetelor, suntem în anul 2020! De ce să ne fie jenă cu alegerile noastre? De ce să nu ne scoatem în evidență trupul cu ajutorul unei lenjerii sexy? Încercați acest costumaș și îmi veți mulțumi! O femeie ce poartă așa ceva pe sub haine poate cuceri lumea, va fi întotdeauna mândră și sigură pe ea!

lenjerie intimă sexy

Porți lenjerie intimă sexy? Iată 4 motive pentru care ar trebui să o faci:

  1. Atunci când îmbraci lenjerie intimă sexy, te simți cu adevărat specială. Capeți încredere în tine, iar asta se va observa imediat. Ți se schimbă mersul, atitudinea, felul în care vorbești cu oamenii.
  2. Un alt motiv pentru care ar trebui să porți lenjerie intimă sexy este că feminitatea ta va exploda. Îți vei iubi trupul și vei simti nevoia să ai mai multa grijă de el. Vor ieși la suprafață gingășia din tine, delicatețea, zâmbetul cald. Îți vor străluci ochii. Feminitatea ta va fi observată de departe.
  3. Hainele se vor așeza pe tine de parcă ar fi turnate. Se vor mula frumos pe corp. Nu vor trăda nimic din ceea ce porți pe dedesubt. Lenjeria intimă sexy modernă este special făcută să nu poată fi văzută când ești îmbrăcată.
  4. Ultimul, dar nu cel din urmă motiv, este că partenerul tău va fi în al nouălea cer. Fie că ți-a spus până acum, fie că nu, tuturor bărbaților le plac femeile care poartă lenjerie intimă sexy. Oferă-i partenerului tău această plăcere!

Pentru fiecare femeie în parte, lenjeria intimă sexy înseamnă altceva

Când femeia se privește în oglindă și își vede formele puse în evidență de o lenjerie intimă potrivită, știe că poate ieși în lume oricând și oricum, convinsă că poate cuceri lumea chiar și nemachiată, chiar și îmbrăcată cu o pereche de blugi.

Sigur, pentru fiecare femeie în parte, lenjeria sexy înseamnă altceva, în funcție de foarte multe aspecte. Unele femei sunt mai îndrăznețe de la natură, altele mai timide. Unora le place să epateze, altora nu.

Porți lenjerie intimă sexy

ÎȚI PLACE LENJERIA INTIMĂ SEXY? CUMPĂRĂ DE AICI

Dar toate femeile, cu puțină încurajare din partea bărbatului iubit, vor accepta să poarte în seara magică, noaptea nunții, sau în oricare altă seară o lenjerie intimă sexy. Voi, fetelor, cum stați la capitolul încredere? Dar soțiile voastre, domnilor?

Porți lenjerie intimă sexy? Iată 4 motive pentru care ar trebui să o faci. Probabil mai există și alte motive. M-aș bucura să mă completați în comentarii.