Nu știu dacă ați remarcat, dar de câteva zile m-am apucat să scriu despre piese auto, deși nu am nici o legătură cu acest domeniu, în afara faptului că din când în când mă plimb cu taxiul, cu mașina cumnatului sau cu troleibuzul. Nu îmi este prea clar ce reprezintă o pompă de apă auto, abia știu cum arată o garnitură de chiulasă și cu greu pot deosebi un Ford de un Opel. Nu mă întrebați ce m-a apucat. Vă spun eu încă de la început: fac un mic experiment de blogging. De-a lungul timpului am mai făcut experimente, însă niciodată în legătură cu domeniul auto, cu piese auto sau cu vreo pompă de apă. Uneori rezultatele mi-au arătat că nu mă înșelam, că dreptatea era de partea mea, chiar dacă cei mai mulți bloggeri susțineau altceva. Alteori le-am dat dreptate.

Este posibil ca experimentul de zilele acestea, dacă va avea rezultatul la care sper eu, să schimbe câte ceva. Dar e prea devreme să dau amănunte. Prefer să vă spun că mi-ar plăcea să îmi dați o mână de ajutor. Ca voluntari, desigur. Dacă aveți vreo poveste care să aibă legătură cu domeniul auto și vreți să o faceți publică (poveste însemnând în acest caz relatarea unei întâmplări), dați un semn și se rezolvă imediat. Dacă nu, stați cu ochii pe noul meu blog și veți citi poveștile mele.

Revenind la piese auto, chiar aș vrea să aflu dacă există oameni care le comandă de pe internet sau dacă alegeți în continuare să umblați prin magazine, să dați peste vânzătoare care, ca și mine, nu pot deosebi o bujie de un delcou. :D Ați comandat vreodată din magazinele online de piese auto? Ați fost mulțumiți?

pompa de apa

“De ce sa cumperi de la Autohut.ro?

·         Transport gratuit pentru orice comanda peste 399 lei, indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie

·         Pentru orice comanda sub 399 lei transportul este 20 lei indiferent de numarul de colete, greutate sau locatie

·         Toate produsele noastre beneficiaza de garantia oferita de producator

·         Plata in rate fara dobanda la sediu sau online prin StarBT sau Card Avantaj

·         Service auto propriu in Bucuresti

·         Poti returna orice produs in pana la 30 zile si primesti garantat banii inapoi

·         Consultanta profesionala oferita de personalul Autohut.ro

·         Livrare prin curier in 24 de ore sau in aceeasi zi din showroom-ul nostru

·         Magazin atestat Trusted.ro

·         Datele personale sunt securizate prin Rapid SSL

·         Singurul magazin online de piese auto care ofera plata online cu cardul”