Skip to main content

Plimb câine în Ploiești

Discutam puțin mai devreme cu o prietenă și îmi spunea că ar dori să își suplimenteze veniturile, dar nu știe încotro să o apuce. I-am sugerat să caute bătrâne cărora să le faca mic menaj sau cumpărături, să încerce să împartă pliante în cutiile poștale sau chiar să caute în Ploiești posesori de câini care nu au timp să își plimbe animalele de companie. Am verificat de curiozitate pe internet și am descoperit că sunt mii de anunțuri, in special lăsate de copii de 12-15 ani, care ar vrea să câștige un bănuț plimbând un câine sau mai mulți. Adevărul este că prin filme vedem mereu copii care plimbă câini, însă eu vă spun sincer că nu mi-aș da câinele pe mâna unui puști de 14 ani, oricât de atent ar fi el. Aș prefera să îmi plimbe câinele o persoană adultă, un om pe care mă pot baza că îl poate stăpâni, că îi înțelege nevoile și nu se sperie să adune un rahat de câine, nu se sperie când latră câinii maidanezi, nu mi-l lasă liber în mijlocul străzii sau al pieței.

Plimb câine în Ploiești. Așa m-a rugat prietena mea să scriu pe blog, în speranța că va găsi pe cineva care deține câine și nu are timp să îl plimbe. În timp ce discutam cu ea, mi-am dat seama că e un lucru pe care mi-ar plăcea și mie să il fac, dacă aș putea câștiga un bănuț din asta. Nu sunt de acord cu plimbările la grămadă, cum am văzut pe internet în multe anunțuri. Uneori e greu să stăpânești un singur câine. Dacă plimbi mai mulți în lesă, există riscul să se bată între ei, să tragă unul în dreapta și unul în stânga, să se întâmple cine știe ce necaz. Poate că plimbând mai mulți câini în același timp omul câștiga bani frumoși, însă trebuie luate în calcul riscurile la care se expune și la care îi expune pe bieții căței. Deși am câine în casă, eu nu l-aș plimba alături de un alt câine, ci separat, la ore diferite. 🙂

plimb caine ploiesti

Am observat că prețurile diferă foarte mult de la o persoană la alta. Unii sunt dispuși să plimbe câini pentru 5 lei pe oră, altii cer 50 de lei pe oră. Consider că prețul corect trebuie calculat în funcție de câine și de doleanțele stăpânului său, nu de altceva. Una e să plimbi un câine de talie mică și alta e să plimbi un câine de talie mare. Una e să plimbi un câine cuminte, bine dresat și alta e să plimbi un câine cum e Bruno al meu, încăpățânat și cu poftă de viață. Una e doar să plimbi câinele pe străzile din Ploiești sau să îl duci la părculeț și alta e să te joci cu el, să îl educi, să îi dai mâncare, să îi faci și curățenie. Una e să plimbi câinele o oră pe săptămână și alta e să îl plimbi de 2-3 ori pe zi. În funcție de toate aceste lucruri cred că trebuie stabilit (negociat) prețul.

Dacă locuiți în Ploiești, dacă aveți un câine (sau mai mulți) și nu aveți destul timp să vă ocupați de ei, eu și prietena mea suntem dispuse să ne rupem câteva ore pe zi pentru a vă ajuta. Pentru o mai bună optimizare a anunțului m-ar ajuta un like, un share sau chiar să repet: plimb câine în Ploiești. 🙂

Comments
 • POP ROMY March 3, 2016 at 10:06 am

  Vin si eu cu voi, dar numai daca treaba mea e sa il plimb pe BRUNO 😉

  • Vienela March 3, 2016 at 10:07 am

   :))) De acord! Dar vezi ca trebuie adunat si rahatul din iarba, daca il plimbi. :p

 • POP ROMY March 3, 2016 at 10:09 am

  Ma mai gandesc :)))

  • Vienela March 3, 2016 at 10:11 am

   Hai sa iti vand un pont: Bruno e un caine de talie destul de mare. Mai convenabil e sa aduni rahatul unui caine de talie mica. :))))))))))))))

 • POP ROMY March 3, 2016 at 10:12 am

  Doar de la Bruno, atat 😉

  • Vienela March 3, 2016 at 10:13 am

   Ok. Lasa ca ne ocupam noi de restul, dar iti spun ca te pacalesti. :))))

 • POP ROMY March 3, 2016 at 10:22 am

  Nu ma pacalesc, imi fac impresia ca tu vrei sa ma pacalesti :p

  • Vienela March 3, 2016 at 10:24 am

   Nu e Brunuțu’ meu mare mancacios, dar totusi… :p

 • Ana M March 3, 2016 at 10:54 am

  Foarte buna ideea.
  e un win-win – si pentru stapan si pentru cel care plimba intrucat e revigorant si in plus castigi si ceva banuti extra.

  • Vienela March 3, 2016 at 10:58 am

   Exact! In plus, pe mine plimbarile cu cainele ma ajuta sa imi limpezesc gandurile si de multe ori imi aduc zambetul pe buze. 🙂

 • iRON March 3, 2016 at 3:54 pm

  Din bucata mea de pâine
  Am crescut un om si-un câine
  Omul azi m-a parasit
  S-a dus si n-a mai venit
  Câinele ma recunoaste
  Omul nu ma mai cunoaste

  Doar câinele mi-a ramas, mai
  Ma apara de necaz, mai
  Nu doarme zi si nici noapte
  Ma pazeste cu dreptate
  Îl bat si îl dau afara
  Sare gardul, vine iara

  Omul e si dusmanos, mai
  Chiar de vorbeste frumos, mai
  Te vorbeste-n fata bine
  Si-n spate loveste-n tine
  Ce ai omule cu mine
  Nu-ti fac nici o stricaciune

  Când am bani si o duc bine
  Toata lumea e cu mine
  De n-am bani si o duc rau
  Nici cel neam nu-i neamul meu
  Si atunci te-ntreb pe tine
  Care-i om si care-i câine

  dedicatie pentru tine !

  • Vienela March 4, 2016 at 6:50 am

   Stii cat m-au impresionat versurile astea cand le-am auzit/vazut prima data? 🙂

 • iRON March 3, 2016 at 3:55 pm

  p.s: nu am vazut link din postare, se pune automat. cosmetizeaza daca vrei !

 • Cristiana March 19, 2018 at 1:15 am

  Buna! Mai e valabil anuntul? Ma intereseaza. Sau daca stiti pe cineva care plimba caini in Ploiesti nord si ma puteti ajuta cu o recomandare…multumesc!

  • Vienela March 21, 2018 at 12:16 am

   Buna! Din pacate, anuntul nu mai este valabil. Eu m-am mutat in Scotia, iar persoana care isi dorea sa faca acest lucru si-a gasit un job care ii ocupa foarte mult timp.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.