Discutam puțin mai devreme cu o prietenă și îmi spunea că ar dori să își suplimenteze veniturile, dar nu știe încotro să o apuce. I-am sugerat să caute bătrâne cărora să le faca mic menaj sau cumpărături, să încerce să împartă pliante în cutiile poștale sau chiar să caute în Ploiești posesori de câini care nu au timp să își plimbe animalele de companie. Am verificat de curiozitate pe internet și am descoperit că sunt mii de anunțuri, in special lăsate de copii de 12-15 ani, care ar vrea să câștige un bănuț plimbând un câine sau mai mulți. Adevărul este că prin filme vedem mereu copii care plimbă câini, însă eu vă spun sincer că nu mi-aș da câinele pe mâna unui puști de 14 ani, oricât de atent ar fi el. Aș prefera să îmi plimbe câinele o persoană adultă, un om pe care mă pot baza că îl poate stăpâni, că îi înțelege nevoile și nu se sperie să adune un rahat de câine, nu se sperie când latră câinii maidanezi, nu mi-l lasă liber în mijlocul străzii sau al pieței.
evomag.ro

Plimb câine în Ploiești. Așa m-a rugat prietena mea să scriu pe blog, în speranța că va găsi pe cineva care deține câine și nu are timp să îl plimbe. În timp ce discutam cu ea, mi-am dat seama că e un lucru pe care mi-ar plăcea și mie să il fac, dacă aș putea câștiga un bănuț din asta. Nu sunt de acord cu plimbările la grămadă, cum am văzut pe internet în multe anunțuri. Uneori e greu să stăpânești un singur câine. Dacă plimbi mai mulți în lesă, există riscul să se bată între ei, să tragă unul în dreapta și unul în stânga, să se întâmple cine știe ce necaz. Poate că plimbând mai mulți câini în același timp omul câștiga bani frumoși, însă trebuie luate în calcul riscurile la care se expune și la care îi expune pe bieții căței. Deși am câine în casă, eu nu l-aș plimba alături de un alt câine, ci separat, la ore diferite. :)

plimb caine ploiesti

Am observat că prețurile diferă foarte mult de la o persoană la alta. Unii sunt dispuși să plimbe câini pentru 5 lei pe oră, altii cer 50 de lei pe oră. Consider că prețul corect trebuie calculat în funcție de câine și de doleanțele stăpânului său, nu de altceva. Una e să plimbi un câine de talie mică și alta e să plimbi un câine de talie mare. Una e să plimbi un câine cuminte, bine dresat și alta e să plimbi un câine cum e Bruno al meu, încăpățânat și cu poftă de viață. Una e doar să plimbi câinele pe străzile din Ploiești sau să îl duci la părculeț și alta e să te joci cu el, să îl educi, să îi dai mâncare, să îi faci și curățenie. Una e să plimbi câinele o oră pe săptămână și alta e să îl plimbi de 2-3 ori pe zi. În funcție de toate aceste lucruri cred că trebuie stabilit (negociat) prețul.

Dacă locuiți în Ploiești, dacă aveți un câine (sau mai mulți) și nu aveți destul timp să vă ocupați de ei, eu și prietena mea suntem dispuse să ne rupem câteva ore pe zi pentru a vă ajuta. Pentru o mai bună optimizare a anunțului m-ar ajuta un like, un share sau chiar să repet: plimb câine în Ploiești. :)