Platforma ecommerce pentru creare magazin online – Blugento.ro

In urma cu doar cativa ani parea ca oamenilor de pe la noi inca le place sa se plimbe prin magazinele fizice pentru a-si face cumparaturile. Odata cu pandemia, s-a dovedit ca viitorul se indreapta cu mare viteza catre mediul online. Cei care prind startul sunt cei care vor avea, in anii care vin, un mare avantaj, caci tot mai multa lume isi va comanda produsele, de orice fel ar fi ele, de pe internet.

De aceea vreau sa iti recomand astazi Platforma ecommerce pentru creare magazin online – Blugento.ro.

Fie ca deja ai un magazin/firma de servicii, fie ca acum vrei sa pornesti o afacere, ar trebui sa iei in calcul crearea unui magazin online, a unui site pe care sa iti vindeti produsele sau serviciile. Vei observa rapid ca acesta va duce la cresterea vanzarilor si la cresterea brandului. Tot mai multi vor fi cei care vor cunoaste numele firmei si dintre ei se vor alege multi potentiali noi clienti.

Acum lucrurile sunt mult mai simple ca altadata. Exista firme care pot lucra pentru tine, asa cum este Blugento.ro. Tu le spui ce iti doresti, ce nevoi si asteptari ai, iar specialistii iti vor oferi magazinul la cheie. Vei primi un modul de personalizare care iti va permite sa adaptezi functiile si designul magazinului online la nevoile pe care afacerea ta le are.

Poti merge oricat de departe iti doresti cu personalizarea site-ului, astfel incat sa le poti oferi clientilor tai cea mai buna experienta online. Nu va trebui sa te ingrijorezi nici macar in privinta optimizarii, caci platforma ecommerce pentru creare magazin online – Blugento.ro iti sta la dispozitie cu un design responsive, optimizat pentru telefon, tableta si calculator.

Asta inseamna ca site-ul tau va beneficia de o viteza mare de incarcare, lucru esential pentru orice afacere, si performante optime in motoarele de cautare. Pe langa functiile de baza Magento, blugento.ro ofera si functii suplimentare pentru care, in general, oamenii apeleaza la serviciile agentiilor web. As aminti aici cateva dintre functiile de care vei avea nevoie si pe care platforma ecomerce Blugento le include: bannere, filtre Ajax și feed-uri pentru comparatoare de preț.

Mai mult, magazinul tau online va beneficia de servicii de hosting incluse – “soluția noastră este optimizată pentru Cloud, iar scalarea odată cu creșterea magazinului tău nu mai este o problemă.”. Site-ul va fi configurat corect, va beneficia de actualizari frecvente ale serverului si, desigur, ale aplicatiei Magento.

Nu va trebui sa iti bati capul nici macar cu partea legislativa, caci platforma ecommerce pentru creare magazin online – Blugento.ro se ocupa de tot – “Magazinul tău pe Blugento va avea din start termeni și condiții, link-uri către ANPC și protecția datelor cu caracter personal, precum și clasele de TVA și facturarea conformă cu cerințele din România.”. Mai mult, vor fi incluse si alte functii indispensabile, cum ar fi livrarea prin curier, plata cu cardul sau exportul către soft-uri de ERP.

Date de contact

Blugento SA
Henri Barbusse 44-46, CBC2, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: RO36072180

Vânzări și Relații cu clienții
Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401

E-mail: contact@blugento.ro

Suport Tehnic
Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 0745 234 569

E-mail: support@blugento.ro

Suport / Live Chat: suport.blugento.ro

Platforma ecommerce pentru creare magazin online - Blugento.ro

Creare magazin online – Blugento.ro