În urmă cu vreo doi ani ne intrase în cap ideea că ne-am putea muta la țară, în curtea socrilor mei, pentru a deschide o mică afacere folosind fonduri europene. Discutam des cu prietenii, ne interesam pe internet, intrasem chiar și în niște grupuri de fb unde se vorbea despre așa ceva. Dovada că nu eram pregătiți stă tocmai în faptul că încă locuim la apartament și mergem la serviciu pentru a câștiga bani. Mi-aș dori să am niște plase de pescuit profesionale cu ajutorul cărora să pot pescui de undeva grămezi de bani, însă peștișorul de aur refuză să îmi iasă în cale. Nu știu… poate s-a prins în plase pescărești adevărate, poate trebuie o plasă de pescuit anume sau poate că peștișorul de aur nici nu există.

Ceea ce știu sigur este că există posibilitatea de a dezvolta afaceri din acvacultură prin fonduri europene. Fie că aveți nevoie să aflați unde se găsesc plase de pescuit, fie că vreți să aflați mai multe despre fondurile europene, intrați pe site-ul Romnets.ro. Nu doar că veți putea cumpăra orice fel de plase pescărești doriți, dar veți afla că Romnets oferă sprijin pentru obținerea de fonduri europene pentru investiții în acvaculturăcelor ce doresc să își schimbe viața, să își întindă plasa de pescuit în ape mai adânci, unde și câștigurile sunt pe măsură. Mai multe detalii găsiți chiar pe site-ul dumnealor. Puteți chiar să dați un share acestui articol, dacă vreți să fiți de folos și altora.

Cumpărând plase de pescuit de la Romnets.ro, veți beneficia și de câteva avantaje importante:

“-Costuri mai mici. Reduceti costurile pe termen mediu si lung. Plasele noastre au o perioada lunga de utilizare datorita calitatii superioare a materialelor folosite.

-Calitate premium “made in Japan”. Avem contracte preferentiale directe, fara intermediari, cu unele dintre cele mai importante companii de profil din lume.

-Confectionare 100% manuala – fara erori. Plasele sunt importate in forma bruta, neprelucrate. Angajatii nostri croiesc manual plasele exact la dimensiunile de care ai nevoie.

-Livrare gratuita pentru comenzi ce depasesc 100 lei prin Posta Romana si negociabil prin curierat rapid.

-Din punct de vedere economic toate aceste beneficii inseamna o perioada mai mare de utilizare a plaselor noastre si deci venituri mai mari pentru tine.”

reconditionat plase