Noi, oamenii, intotdeauna ne dorim mai mult si mai bun decat avem si luptam din toate puterile pentru a realiza ceea ce ne propunem. De exemplu, casa in care locuim vrem sa o simtim ca fiind “acasa”, iar pentru asta investim bani grei ea, fie ca renovam casa mostenita de la parinti, fie ca ne cumparam una noua sau ca o ridicam prin propriile noastre forte. Dar chiar si in cazul cand dorim doar mici schimbari care sa ne dea o stare de bine si care sa ne faca viata mai comoda, tot incercam sa aflam ce este nou prin lume, sa tinem pasul cu facilitatile care apar si mai apoi sa cumparam ceea ce ne-ar putea transforma casa intr-un “acasa” curat, intim, elegant.

Pentru astazi as vrea sa atrag atentia asupra faptului ca o plafoniera led poate schimba aspectul unei incaperi fara ca noi sa investim foarte multi bani in renovari costisitoare ori in obiecte dragute si inutile, numai bune de adunat praf pe mobilier. Oferta de pe piata este atat de diversificata, incat singurul lucru greu de facut este sa putem alege o singura plafoniera led dintre nenumaratele modele pe care le gasim. Din propria mea experienta va pot spune ca, in casele unde traiesc mai multe persoane, alegerea este si mai grea tocmai din cauza faptului ca oamenii, chiar si membri ai aceleasi familii, pot avea gusturi si idei diferite. De obicei are castig de cauza cel/cea care isi poate sustine cel mai bine argumentele legate de alegerea facuta.

De exemplu, eu si sotul meu ne-am apucat de la o vreme sa adunam tot felul de obiecte vintage (sau care doar imita stilul vintage) pentru un dormitor la care visam de mult timp. Baiatul meu nu poate (de fapt, am impresia ca nu vrea) sa inteleaga din ce motiv niste oameni zdraveni la cap ar alege sa isi faca o camera care sa arate ca acum zeci de ani, cand atat de multe lucruri moderne asteapta prin magazine sa fie cumparate si apoi expuse intr-o casa draguta. Ei bine, e simplu: noi nu vrem sa ne intoarcem in trecut, insa ne place sa avem o camera deosebita, care sa aminteasca tuturor de unde a plecat lumea si unde a ajuns. De aceea cred ca aceasta plafoniera led, un pendul modern din crom, dar care are aspect vintage, e obiectul potrivit.

Asta nu ne va impiedica totusi sa ne cumparam o banda led care sa dea o lumina calda in incapere. Pana la urma, noi, oamenii, suntem fiinte iubitoare de soare, de caldura, dar si de intimitate, iar felul in care o banda led poate transforma o incapere face din aceasta sursa potrivita de lumina pentru persoanele care isi doresc sa transforme casa in “acasa”. Multi spun ca banda led este potrivita pentru bucatarie, in principal, insa eu sunt genul de om care are curajul de a transforma cana de cafea in ghiveci pentru flori, daca mi se pare ca acest lucru ar schimba in bine aspectul general al casei.

Pe langa cumpararea unei plafoniere led, a unei benzi led, ce alte sugestii mai aveti pentru o casa draguta?

PS: Obiectele prezentate in acest articol (si multe altele) pot fi vazute si cumparate de pe site-ul savelectro.ro.