-Caut o firmă serioasă, de încredere, o firmă care să mă ajute să-mi aranjez curtea și casa așa cum am visat atâția ani, cât am locuit la bloc, îmi imaginez că spune cel care mult și-a dorit să scape de monotonia apartamentului, la fel cum ar spune și cel care s-a uitat mult peste gardul vecinului, admirându-i curtea. Da, mă adresez celor pe care îi interesează o firmă ce face placări cu piatră, care să aducă și dovezi, nu doar vorbe și promisiuni, pentru că știu exact pe cine trebuie să recomand.

Cunoscătorii vor vedea fotografiile (din păcate, sunt făcute cu telefonul, însă esențialul se vede imediat) și vor știi că fiecare lucrare a fost făcută cu mare grijă pentru detalii, respectând clientul și cerintele lui. Au recomandări bune de la persoanele și firmele cu care au colaborat (l-aș aminti aici pe Mircea Lucescu, pentru casa lui din Breaza), au o mulțime de fotografii care le dovedesc profesionalismul. Pot face orice lucrare ce ține de placări cu piatră, atât în interior, cât și în exterior, orice model de barbecue, orice fel de soclu, orice fel de paviment, orice fel de șemineu sau fântână arteziană

De ce această firmă și nu alta? Pentru că echipa din spatele firmei este formată din oameni cu o experiență de 11 ani în domeniu, oameni serioși, care au înțeles un lucru evident: clientul nostru, stăpânul nostru. Doar atunci când încerci să te pui în pielea clientului și să îi intuiești nevoile, dorințele, când mergi în întâmpinarea lui cu propuneri și explicații ce îl pot lămuri, abia atunci poți spune că ești pregătit să lucrezi în acest domeniu, să îți faci un renume și să ai căutare.

Bine-nțeles că nu vreau să fiu crezută pe cuvânt, ci vin cu dovezi serioase. O parte din galeria foto poate fi văzută pe pagina de facebook a firmei. Câteva le-am furat eu, pentru a le pune pe blog, ca toată lumea să le vadă, să știe că spun adevărul. Initiațiva îmi aparține și sper să îi văd dezvoltându-se, crescând la fel de frumos ca și până acum. Acești oameni au muncit timp de 11 ani și vor munci în continuare. Nu au (deocamdată) site, nu s-au gândit să își facă reclamă, nu s-au implicat în nimic din ceea ce înseamnă internet, nu au stat să facă poze artistice.

Echipa se poate deplasa oriunde în țară, așa cum a făcut în toți acești 11 ani, când a lucrat din deltă și până la Baia Mare, din Timișoara și până la Constanța. Acesta este motivul pentru care, dacă aveți nevoie de o echipă serioasă, pentru orice fel de placări cu piatră, trebuie să sunați la 0721800416. Va răspunde George, pe care eu îl susțin cu inima deschisă și pe care mi-ar plăcea să îl sprijine și prietenii mei, măcar cu un share pe facebook.

fantana in trepte

gratar cu compartimente

perete placat cu piatra

gratar pentru curte

placari cu piatra

 

Și preferata mea:

paviment din piatra

 

PS: Ceea ce ați citit nu reprezintă un advertorial, ci un articol scris din inimă, pentru a susține oameni care merită!