Se plâng oamenii de primăvara capricioasă, uitând că acest anotimp este ca o domnișoară care ar vrea să strălucească, dar nu are destul curaj. Zilele sunt din ce în ce mai călduroase, numai că nopțile aduc cu ele frig pătrunzător. Sfatul meu este să nu renunțați la pilote deocamdată, mai ales dacă aveți copii mici sau sunteți sensibili, cum sunt eu. De cum am văzut primele raze de soare primăvaratic am închis centrala termică și am scos din șifonier pături, crezând că nu mai este nevoie de pilote groase. Mi-am dat seama imediat că a fost o greșeală și am înțeles un lucru: niciodată nu avem în casă destule pilote pentru nopțile când ne trezim tremurând și căutăm prin paturi ceva de învelit. Așa m-am decis să îmi mai comand o pilotă de pe site-ul elider.ro.

Nu cred că am apucat să povestesc pe blog, dar în ultimul timp mi-am luat foarte multe lucruri din acest magazin online și de toate am fost foarte mulțumită. Probabil unii dintre voi au văzut deja pe facebook poze cu tenișii pe care îi port în această primăvară. Ei bine, îi am de pe site-ul elider.ro. De asemenea, mi-am înnoit stocul de prosoape pentru baie și bucătărie. Le-am ales pe toate din bumbac, în culori vesele, ca să îmi dea o senzație de bine când le văd și când le folosesc. Acum vreau să îmi comand două pături sau două pilote (sau o pătură și o pilotă) și câteva perne, căci am văzut în magazinul online elider.ro niște modele care îmi plac foarte mult și care s-ar potrivi nevoilor noastre.

În ceea ce privește pilotele, păturile și pernele, oferta este atât de generoasă, încât cu greu te poți decide asupra unui singur produs, mai ales că prețurile sunt foarte mici. Pe site-ul recomandat de mine veți găsi pilote din microfibră, pilote acoperite cu satin, pilote din bumbac 100%, pilote umplute cu puf de gâscă, seturi de pilote cu cearșaf, pilote cu broderie, perne umplute cu puf de gâscă, perne matlasate, perne din bumbac superball, pături subțiri și pături foarte groase etc. Ceea ce îmi place mie foarte mult este în primul rând faptul că de aici pot fi cumpărate pilote pentru oricare dintre cele patru anotimpuri. Să vă spun un secret: mie îmi place să am multe pilote în casă nu doar pentru că sunt friguroasă, ci și pentru că o pilotă poate fi folosită pe post de pernă moale, pe post de supra saltea, ba chiar și pe post de cuvertură pentru pat, dacă alegi un model brodat sau în culorile potrivite, care să se asorteze bine cu restul încăperii.

Tot de pe elider.ro pot fi cumpărate perne și pături de dimensiuni diferite, în culori diferite, ba chiar și cu texturi diferite. Referitor la perne, aș vrea să vă spun o mică poveste: când m-am mutat la soțul meu în casă, am găsit vreo câteva perne făcute de bunica lui, genul acela de pernă uriașă, tare ca piatra, care te face să te trezești cu dureri de cap și amorțit dimineața. După aproape un an, m-am decis să fac o schimbare. Am desfăcut fiecare pernă în parte și din continutul lor am făcut alte perne, mai mici și mai moi, mai pufoase. Nu mă întrebați cum au reacționat soțul și soacra mea, că nu vă spun. Cert este că acum aș vrea să cumpăr câteva perne, căci lui îi place să doarmă aproape în șezut, cât mai la înălțime. Noroc că am descoperit magazinul online elider.ro, locul unde pernele, pilotele, păturile, dar și multe alte obiecte sunt ieftine și frumoase.