În ediţia de astăzi a jocului Happy weekend vreau să vă arăt prima poză pe care o văd dimineaţa, când aprind calculatorul. La cererea Alexandrei. Dacă nu v-am spus încă de secretomania lui Ionuţ, este cazul să aflaţi că nu îmi dă voie să fac un printscreen desktopului (cui îi pasă ce iconiţe avem? ). Rămâne să vă arăt doar fotografia lui Pikachu, care mă întâmpină zâmbitor de cum deschid calculatorul.

 

 

Totul se întâmplă din cauză că avem un singur calculator, iar şeful lui, chiar şi în acte, este copilul. Cine m-ar fi întâmpinat dacă aş fi ales eu? Probabil imaginea pe care o am pe facebook, cea care îmbină atât de multe elemente dragi mie.

 

 

Mi-aş dori să am în casă o vază care să arate ca în imaginea de mai jos. Dacă aş avea mai mult timp şi mai multă răbdare, aş încerca să îmi fac eu, deşi nu îmi este clar ce material aş putea folosi, pentru a scoate o asemenea bijuterie.

 

 

Ar fi amuzant să am şi un scaun  în care să mă tolănesc, imaginându-mi că sunt la fel de curajoasă precum Charlie Vandergaw, cel care a trăit atâţia ani alături de urşii sălbatici din Alaska.

 

 

Dacă tot ar fi casa plină de animale, de ce nu ar avea loc în ea şi o aplică dragon?

 

 

O pătură care să îmi aducă aminte că trebuie să mănânc mai des ar fi tare potrivită. Ar creşte şi vânzările celor de la pizzeria mea preferată.

 

 

La ce mai visează Vienela sâmbătă dimineaţa? La o cameră care să semene cu cea de mai jos.

 

 

Pentru că ieri nepoţelul meu a împlinit 15 ani şi eu nu am reuşit să ajung la el, îi ofer astăzi un tort-armă, să se poată antrena pentru Counter Strike (sper doar să nu tragă în animalele pe care visez să le am în casă). Din păcate, cineva a furat coloranţii şi nu a mai rămas decât o sticluţă cu roz.

LA MULŢI ANI, GĂBIŢĂ!!!

 

Vă doresc un weekend fără ploaie şi plin de bucurii!  (până am terminat de pus diacriticele a început şi la Ploieşti să ningă)

 Particip la jocul Happy weekend, iniţiat de Elly. Astăzi ediţia cu numărul 3. Linkul spre Elly puţin mai târziu…

 

PS: Aş vrea să imi arătaţi care este prima poză pe care voi o vedeţi dimineaţa, când deschideţi calculatorul.