In urma cu vreo doi ani faceam planuri alaturi de alte doua bloggerite, sperand ca vom putea deschide cu site cu felurite informatii din toate domeniile, un soi de ziar online, de revista cu sfaturi atat pentru barbati, cat si pentru femei. Pana la urma ne-am dat seama ca e o munca titanica, pentru care nu avem suficient timp. Asa am ajuns sa scriem, fiecare pe parcela ei, despre retete de prajituri, activitati de facut alaturi de copii sau despre piese Audi ieftine. De fapt, fiecare dintre noi scrie despre tot ceea ce ii trece prin cap sau despre ceea ce aude in jur. Eu am asistat aseara la o discutie intre barbatii familiei si asa am aflat ca fratele cumnatului cumnatei mele :D avea nevoie de niste piese de Audi. In ciuda faptului ca nu ma pricep la piese Audi, am reusit sa imi amintesc la timp de un magazin online bun si i-am recomandat sa verifice oferta de piese auto pe AutoAtu.ro

Ne-am distrat putin pe aceasta tema, dar omul chiar si-a comandat, sub ochii mei, piese Audi A4, motiv pentru care m-am decis sa asez mica poveste pe blog, caci nu se stie niciodata cand cineva are nevoie de un sfat, de o informatie din acest domeniu. De ce sa imi storc mereu creierii pentru a-mi aminti cuvintele cheie piese Audi AutoAtu, cand pot da o simpla cautare pe blog si apoi pot recomanda prietenilor, neamurilor si cititorilor un magazin online cu piese Audi ieftine. Nu trebuie sa mai cautati pe internet piese Audi pret. Este suficient sa va amintiti ca la Vienela pe blog ati gasit informatii referitoare la piese Audi A4 sau piese Audi AutoAtu.  In acest fel puteti reveni oricand sa regasiti adresa magazinului, fara sa mai cautati pe net piese Audi pret sau cine stie ce alte cuvinte cheie.

piese-auto-audi

La noi in familie e deja regula: cand cineva are nevoie de ceva, intai ma intreaba pe mine daca stiu vreun magazin online ok, cu preturi mici si produse bune. Fata buna cum ma stiti, recomand si piese auto, dar cu mare placere discut despre carti si librarii online, locuri unde stiu pretul fiecarui produs, unde am liste interminabile de carti pe care le vreau… :)