Vremurile se schimba. Apar mereu lucruri noi, unele mai atragatoare, altele mai putin. Din seria celor distractive as vrea sa amintesc astazi de petrecerea burlacitelor, caci mie ideea mi se pare interesanta si cred ca poate aduce participantelor o amintire de neuitat. Candva doar barbatii faceau petrecere inainte de nunta, insa odata cu “emanciparea” femeii lucrurile au inceput sa se schimbe si ceea ce parea candva de neconceput astazi este realitate. Pana la urma, de ce sa nu aiba si viitoarea mireasa o petrecere a ei, una la care sa se distreze alaturi de prietene, sa se bucure de ultimele clipe de libertate inainte de casatorie?

De curand am aflat ca exista firme care organizeaza petrecerea burlacitelor, scutind astfel viitoarea mireasa de tot efortul de a se ocupa de amanunte, caci este oricum destul de ocupata cu pregatirea nuntii. O astfel de firma are de obicei pregatite cateva evenimente tematice, dar in general exista o flexibilitate care permite viitoarei mirese sa isi aleaga propria tematica, personalizata dupa gusturile sale si din dorinta de a oferi musafirilor tot ceea ce este mai bun.

Daca tocmai sunteti in cautarea unei firme care sa va organizeze petrecerea burlacitelor, puteti da clic pe linkul de mai sus. Veti descoperi acolo o lume fascinanta prin complexitate. Celor interesati li se ofera lectii de gatit (am o prietena care imi spune ca ar trebui sa apelez si eu la aceasta firma, ca de cand mi-au plecat baietii prin strainatate nu am mai intrat in bucatarie si probabil am uitat sa gatesc), dar si o multime de distractii despre care nu as vrea sa scriu multe pe blog, din doua motive.

In primul rand pentru ca viitoarea mireasa, daca apeleaza la ei, oricum va cere amanunte si va alege tematica si activitatile in functie de preferintele sale si ale invitatelor pe care le va avea, iar in al doilea rand pentru ca ar fi pacat sa stric distractia cuiva, daca va participa vreodata la petrecerea burlacitelor in calitate de invitat. Cert este ca merita incercata o astfel de distractie macar o data in viata, caci este ceva cu adevarat deosebit.