Puţine zile din viaţa mea mi s-au părut mai plictisitoare ca asta. Pe oriunde merg nu se vorbeşte decât de Ponta, lucru care pe mine mă agasează şi mă face să caut singurătatea casei. Trăiesc una dintre acele zile seci, când pare că nimic nu se întâmplă. Am ales să renunţ astăzi la facebook, sătulă de nimicurile ce mi s-au perindat prin faţa ochilor încă de la prima oră, uimită de faptul că deodată suntem toţi nişte deştepţi, experţi în politică, mari nutriţionişti şi remarcabili detectivi particulari. Îmi descreţesc fruntea mancand cireşe şi urmărind prin ce căutări au mai ajuns oamenii pe blogul meu:
-prin fortele de munca asi vrea si eu un nr de la un om cinstit care duce oameni in strainatate daca se poate va multumesc. Nu m-am prins ce fel de număr doriţi. M-am străduit mult să găsesc un om cinstit, dar erau toţi deja plecaţi în străinătate. Cu plăcere!
-olx. www. caut. de lucru arad (de 14 ori într-o lună). Când şi cum a devenit blogul meu substitut al acelui site? Nu cumva vor ajunge să mă acuze că le fur traficul? :D
-ce înseamnă cînd cineva îţi face cadou o sticlă goala? Probabil e semn că ar trebui să mai faci şi tu cinste…
-persoanele care citesc bloguri… sunt mai inteligente decât media şi clar au mai mult timp liber.
În era digitală în care trăim, accesul rapid și facil la informație a devenit o parte integrantă a vieții noastre cotidiene. În acest context, blogurile au devenit un mediu popular de exprimare și de consum al cunoașterii. Persoanele care citesc bloguri se remarcă printr-o sete de cunoaștere neînfrânată și o curiozitate inepuizabilă, dezvoltându-se astfel într-un grup divers de indivizi cu interese variate și abordări unice asupra vieții.
Un aspect esențial al personalității celor care se bucură de lectura blogurilor este curiozitatea lor nesfârșită. Acești oameni caută în permanență să înțeleagă lumea din jurul lor și să descopere noi perspective și idei. Blogurile le oferă oportunitatea de a explora subiecte variate, de la tehnologie la artă, de la călătorii la știință, oferindu-le astfel o gamă largă de informații din care să-și hrănească setea de cunoaștere.
De asemenea, persoanele care citesc bloguri demonstrează o atitudine deschisă față de diversitate și noutate. Ele sunt dispuse să încerce și să înțeleagă puncte de vedere diferite, să descopere viziuni de viață inedite și să își lărgească orizonturile mentale. Prin intermediul blogurilor, acești cititori devin cetățeni ai unei comunități globale, în care diversitatea de opinii și culturi este sărbătorită.
O altă trăsătură distinctivă a persoanelor care apreciază lectura blogurilor este dorința lor de a se conecta cu alți oameni. Blogurile oferă adesea un spațiu virtual în care cititorii pot comenta, întreba și interacționa cu autorii sau cu alți cititori. Această interacțiune contribuie la crearea unei comunități virtuale în care se schimbă idei, se împărtășesc experiențe și se construiesc relații sociale, chiar și în mediul online.
În plus, persoanele care citesc bloguri dezvoltă adesea un spirit critic și o abilitate de discernământ în evaluarea informațiilor. Cu cantități masive de conținut disponibile pe internet, acești cititori înțeleg importanța validării și verificării sursei informațiilor, contribuind astfel la dezvoltarea unei societăți mai informatizate și mai responsabile.
În concluzie, persoanele care citesc bloguri sunt indivizi curioși, deschiși la diversitate, dornici să se conecteze cu alți oameni și să-și dezvolte spiritul critic. Blogurile au devenit nu doar surse de informații, ci și catalizatori ai evoluției personale și a societății în ansamblu. Astfel, cititorii de bloguri se transformă în exploratori ai cunoașterii, contribuind la construirea unei lumi mai bogate în idei și mai conectate prin intermediul acestui univers virtual fascinant.
-caut de lucru la metru. Vezi că dincolo se găseşte la kilogram.
-fata.mea.a.fost.femecata.de.soacra.sa. Nasol de ea! Şi soţul nu e gelos?
-pantofi cu plasforma gratis cu pretul 30 de lei. Hăăă? Gratis sau cu 30 de lei?
-ai voie pe 28 dec sa faci maturi in casa? Cum, când toate gospodinele umplu casele cu miros de sarmale şi cozonaci, tu vrei să faci maturi/mături? Încearcă să le faci în curte.
-sunt adult, eu nu ii cumpar nimic copilului de craciun si cineva i pune cadouri sub brad. Să fie Moş Crăciun?
-am 10 ani si nu stiu ce cadou sa aleg de craciun pentru mine. Aha, acum am aflat cine pune cadourile sub brad.
-liceul militar fumeaza pe ascuns. Elevii şi profesorii liceului sunt de acord sau nu au aflat încă?
-daca o sa dorm cu el in pat oare ne va apuca pofta? Încercarea moarte n-are!
-artifici si petarzi. Da, da, am remarcat şi eu că-i lumea plină…
Noroc că uneori se mai nasc şi persoane cu imaginaţie bogată, ce pot înveseli o zi plictisitoare. :)
Ha, ha, ha! Am ras cu pofta! :))
In general ma amuz bine si eu, insa imi vin uneori cautari de genul “sex mama fiu…” si atunci mi se face pielea de gaina…
:))))) savuros articolul Vienela…
Merci, merci! :)))
Ai uitat sa precizezi ca, pe Facebook, toti sunt psihologi, autori de citate motivationale. :-)))))
Pe ei ii ocolesc cu gratie… :D
M-ati facut curioasa sa-mi urmaresc si eu traficul si iata ce am gasit:
“cum dai vanturi cand esti casatorit” :))
Ha, ha, asta chiar e o problema grava, care are nevoie de o rezolvare eleganta! :D
Ma bate gândul sa scriu și eu un astfel de articol, sa be simtem bine cu toții :D
Si ce mai astepti? :D
:)))) Eşti genială.
Hi, hi, meritul nu este al meu, ci al oamenilor care citesc bloguri. ;)
Şi al tău…şi spun asta la general, prin toate articolele tale. ;)
Multumesc mult, Loredana! :*
Te pup!
ma voi v-ati pus de acord sa postati toti chestii de-astea? :)) no, ca bag si eu un articol de genul atunci :))
Hai ca sunt curioasa cum ajung oamenii la tine… :))
Ai reuşit să mă înveseleşti. Mersi! :)
Cu mare drag! :)
E chiar amuzant articolul. Chiar daca au trecut doi ani. Ce e amuzant, e amuzant. :)
Ar trebui sa ma uit mai des prin statistici. :)