Se spune despre înot că este sportul complex, cel care pune în mişcare cele mai multe grupe de muşchi, că modelează corpul, făcându-l să devină frumos şiputernic. Dar unora (mai ales femeilor) chiar le este teamă de apă, le este teamă să înoate şi atunci preferă să  practice alte sporturi sau să îşi modeleze corpul lucrând în sălile de dans, de fitness, de forţă etc.

Pentru cei care nu îşi permit nici una dintre aceste variante, vin cu câteva soluţii simple, sfaturi la îndemâna oricui are ambiţia de a etala un corp de excepţie.

1. Pentru un ten luminos şi o piele fermă mestecaţi gumă cât puteţi de des, fără să vă speriaţi dacă apar dureri de maxilar şi staţi cât mai serioşi, pentru că râsul formează riduri în colţul ochilor.

2. Pentru un gât atrăgător, demn de arătat prin bluza decoltată, încercaţi să treceţi cu nasul pe sus capul sus prin viaţă, iar când sunteţi la televizor verificaţi-vă din când în când poziţia în care staţi. Bărbia adusă în piept indică faptul că sunteţi pe cale să adormiţi formează acele dungi care trădeaza vârsta.

3. Pentru a avea braţe puternice este suficient să renunţaţi la serviciile menajerei, făcând ceea ce făcea ea. Dacă nu mă credeţi, urmăriţi filmele şi reclamele de la tv, în care apar menajere tinere. Vedeţi că arată la fel de bine ca şi fotomodelele? Puteţi încerca să tricotaţi, poate mai scoateţi şi un bănuţ cu ocazia asta. Şi tastaţi cu cât mai multe degete.

4. Talia de viespe o căpătaţi folosind un banal fular, cu care să vă înfăşuraţi mijlocul cât mai strâns. Nu vă neliniştiţi, chiar dacă simţiţi că nu aveţi suficient aer. Canicula este responsabilă pentru acest disconfort. Porniţi aerul condiţionat.

5. Pentru picioare viguroase abandonaţi aspiratorul şi preluaţi munca pe care o făcea el. Aplecaţi-vă după scame şi firimituri, periaţi zilnic covoarele. Aţi văzut vreodată aspirator cu picioare urâte? Renunţaţi la maşina, refuzaţi şi liftul. Mersul pe jos face piciorul frumos, nu?

6. Mâncaţi cât puteţi de mult, pentru a recupera caloriile pierdute.

7. Daţi like articolului, să afle şi alţii cât de simplu este să ai un corp de invidiat.