Am găsit la Sonia un articol despre fericire şi mi-am amintit de textul scris de mine acum aproape un an, text în care spuneam “M-am simţit fericită când am gustat clipa, fără să mă gândesc la trecut sau viitor…”. Gândul mi-a zburat imediat la un comentariu de pe blogul lui Mixy şi la plăcerea intensă pe care mi-a adus-o.

 

happy weekend

 

Spunea Michisor în acel comentariu “Îmi plac prietenii tăi, cum comentează şi cum şi ce scriu pe blog (Vienela e preferata mea)”. Cum să nu te bucuri când afli că eşti citit şi apreciat? Cum să nu îti crească inima? Cum să nu roşesti de plăcere? Am simţit nevoia de a-i mulţumi şi nu ştiam cum să o fac. Simt nevoia de a le mulţumi celor care mă citesc zilnic, deşi nu îi ştiu pe toţi.

Bloggerii îşi lasă de obicei amprenta în comentarii, pe mulţi dintre ei îi ştiu şi le mulţumesc aşezându-i în blogroll, comentându-le pe bloguri sau doar citindu-i, atunci când nu am timp suficient. Dar cum să le mulţumesc celor fără blog? Pe unii îi ştiu, pentru că îmi dau like pe facebook şi chiar îmi spun că le-a plăcut ceea ce am scris, deşi nu îmi comentează pe blog. Alţii preferă să rămână în umbră, făcându-mă să mă întreb cine sunt şi ce anume le place.

Stimulată de Silavaracald, m-am decis să le dedic această postare, să le mulţumesc din inimă pentru bucuria pe care mi-a oferă zilnic, pentru emoţia pe care o simt atunci când oameni fără blog, oameni sensibili şi frumoşi îmi spun că plăcerea lor este să îmi citească blogul în timp ce îşi beau cafeaua. Vă mulţumesc din toată inima! Datorită vouă, viaţa mea este mai frumoasă, mai bogată! Datorită vouă, fericirea îmi bate zilnic la uşă!

Michisor

Cristina Dumitraş

Raluca Ana-Maria Matea

Ana Marias

Julia Ioana

Roxana Asultanei

Gabytza Gabriela

Constantin Balan

Remus Luca

Dana Elena

Cristina Maria

Filozofu de Romania

Le mulţumesc prietenilor mei Bălan Adrian, Bogdana B., nepotului meu Călin şi surorii mele, care nu ratează nici un articol!

La postarea Salcâmul dintr-un caz real am primit like nu doar de la bloggeri, ci şi de la Andreea Stanciu, Georgeta Sentes, Lavinia Tîlvăr, Alina Ciolan, Olimpia Becheru, Cezar Boris, Caranicola Mihaita. Nu ştiu dacă ei mă citesc mereu, dar vreau să le mulţumesc pentru emoţiile plăcute din acea zi!

Dacă mi-a scăpat cineva, să mă ierte şi să mă tragă de mânecă!

 

Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc un weekend de excepţie!

Particip la jocul Happy Weekend, iniţiat de Elly. Astăzi ediţia cu numărul 19 din 2013.