Skip to main content

Pe unde mi-am plimbat maimuța

Maimuței mele îi place să fie plimbată și trasă în poze. De mică visa să devină vedetă, să vorbească lumea despre ea, să fie atinsă de mâini calde, să se facă, de ce nu?, filme în care să fie eroina principală, cea care stoarce lacrimi și care stârnește hohote de râs. Biata maimuță. Nici unul dintre visurile sale nu s-a transformat în realitate, cel puțin nu în totalitate. Unii au încercat să o agațe, cum se spune în limbajul de cartier, și-au bătut joc de sentimentele ei, alții au avut chiar tentative de a răpi această ființă gingașă, delicată, cuminte.

Sehașela a trecut peste toate cu fruntea sus și cu cerceii fluturând în vânt. Multă vreme a stat ascunsă între cărți, s-a documentat despre lume, s-a îmbătat cu povești și a trăit frânturi de viață imaginară. Dornică să experimenteze lucruri noi, maimuțica cu cercei s-a ascuns în ghiozdan. O idee bună, căci așa a avut șansa de a vedea marea, de a rătăci prin paduri, de a se bucura de soare, de ploi, de zăpezi. A vrut să vadămuntele, însă umana care o plimbă s-a răzgândit în ultima clipă, motivând că e prea frig afară pentru așa excursie. Apoi Sehașela a cerut să plece în călătoria vieții sale. Încă nu i-a fost aprobată solicitarea, dar poate, într-o zi…

Mare i-a fost surpriza când, peste noapte, s-a trezit vedetă. În mediul online a apărut un film – Pe unde mi-am plimbat maimuța. În rolul principal, domnișoara Sehașela, maimuțica cu cercei. În rolul secundar și în toate celelalte roluri / decoruri, firește, Sehașela, care vă salută și vă urează să aveți o săptămână excelentă!

 

Comments
 • Vero May 15, 2017 at 10:09 am

  Eu şi Grişka îi urăm micuţei Sehașela să se plimbe fericită până la adânci bătrâneţe! 🙂

  • Vienela May 15, 2017 at 10:11 am

   😀 Sehasela multumeste si va doreste sa va bucurati unul de altul si impreuna de plimbari cat mai mult timp! :*

 • Caietul Cristinei May 15, 2017 at 2:31 pm

  si scenariul si regia cui apartine? Sehaesela e o actrita pe cinste si imi place ca nici nu umbla dezbaracata prin fata camerei.

  • Vienela May 24, 2017 at 1:45 pm

   Doar Sehasela a semnat tot, de la cap la coada. Ea comanda, ea executa, dupa cum se spune. :)))
   E o doamna… 😉

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.