Skip to main content

Pauza s-a terminat

Pauza s-a terminat! Ar cam fi timpul să mă întorc pe blog. Dar de ce mă simt atât de … fără chef? Să fie oare din cauză că am petrecut câteva zile minunate  alături de familia mea? Să fie din cauză că m-am rupt aproape total de online şi am redescoperit plăcerea de a juca un rummy, de a urmări film după film, de a nu face nimic toată ziua? Nu contează.

Tocmai a trecut sărbătoarea pe care românii pun mare preţ, pentru care se pregătesc cu mult timp înainte şi despre care spun că ar trebui să ne facă mai buni, mai miloşi, mai toleranţi. Ce îmi văd ochii azi dimineaţă? Chiar şi în aceste zile, oamenii se ceartă, se jignesc, îşi aduc insulte. Se cunosc, nu se cunosc, ei se poartă de parcă ar deţine adevăruri absolute şi ar avea sfânta misiunea de a le impune şi altora. Mi se face silă…

Prefer să citesc o carte, să văd un film, să petrec mai mult timp cu familia mea, să mă bucur de cadourile primite. Chiar înainte de Crăciun am terminat de citit cartea călătoare Mărturia, scrisă de Anita Shreve (le mulţumesc Andrei şi editurii All). Vă voi povesti mai pe larg despre ea zilele următoare. Cartea pleacă astăzi sau mâine spre Ioana.

Tot astăzi vreau să mulţumesc echipei iLUX pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toate gândurile lor bune şi nu în ultimul rând pentru minunatul cadou surpriză pe care mi l-au oferit de Crăciun.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au trecut pe la mine, care mi-au înseninat aceste zile cu urările lor. Marea surpriză a fost Dojo, pe care nu mă aşteptam să o văd vreodată comentând pe blogul meu. M-a emoţionat, aşa cum m-au emoţionat Tomata şi Nina când mi-au lăsat comentarii. Mai mult, Nina mi-a făcut loc în blogroll-ul ei, lucru pentru care nu ştiu cum i-aş putea mulţumi.

Spuneam că mi-aş dori să primesc de Crăciun felicitări. În această dimineaţă, când am ieşit din casă, nu mi-a venit să cred că dorinţa mi-a fost îndeplinită. În cutia poştală mă aşteptau două felicitări, pentru care vreau să le mulţumesc Andreei, dar şi prietenilor noştri Cristina şi Adi.

Pauza s-a terminat. Mă întorc pe blog.

Comments
 • Ioana K-Man December 27, 2012 at 9:23 am

  Astept cartea cu nerabdare! Ma bucur ca te-ai odihnit!

 • silavaracald December 27, 2012 at 9:23 am

  Bine ai revenit! 🙂

 • DANAP.RO December 27, 2012 at 9:37 am

  Cred ca pauzele astea sunt mai mult decat binevenite. Te regrupezi, iti incarci bateriile, pe urma, din nou la treaba 🙂

 • Roxana December 27, 2012 at 9:41 am

  Eu încă sunt în pauză 🙂 Mi-am luat câteva zile de concediu şi sărbătoresc cum spuneai – făcând altceva decât blogging. Dar îmi place să vă citesc, dimineaţa la cafea.

 • zdwub December 27, 2012 at 9:50 am

  Pentru un moment;)) vine acum si revelionul >:)

 • dojo December 27, 2012 at 10:04 am

  Imi cer scuze ca par atat de ‘in turn de fildes’, ca nu e cazul. Am fost ceva mai lenesa cu comentatul pe bloage in ultima perioada, dar, cand dau de ceva interesant, iti dai seama ca voi comenta.

  Eu multumesc pentru comentariile de pe DB si ma bucur sa te vad si la tine in ‘casa’ 🙂

 • mixy December 27, 2012 at 10:08 am

  mă rup şi eu la fel de greu să stau pe blog 🙂

 • Vladimir December 27, 2012 at 10:34 am

  Ooo vai! 😀 Suni ca omu’ tipic intr-o luni dimineata! :))
  Pai ce e obligatie sau servici cu cartela de pontaj? Da-l dracului de blog, scrie cand si daca ai chef :).
  Oricum, sa stii ca e ca un program. La inceput toata lumea scrie in prostie pe blog. Si cate 9 articole pe zi. Apoi scade la cel putin unul pe zi…apoi ai un moment de saturatie. Cam dupa 6 luni. Asta trece repede. Marea criza apare cam dupa 1.5-2 ani de blogging. Dar pana acolo mai ai! 😛

 • cotos December 27, 2012 at 10:51 am

  Tot pauza e si acuma…Pana dupa sarbatori nu vreau sa imi obosesc neuronii :))

 • Radu December 27, 2012 at 12:58 pm

  Vienela, fii doar tu!

 • ex-silentio December 27, 2012 at 1:03 pm

  Eu am lenevit toată ziua de Crăciun… nu am făcut nimic. Mi s-a părut cea mai lungă zi din anul acesta 🙂

 • Rolling Ideas December 27, 2012 at 1:43 pm

  E general valabilă dezlipirea asta de online. Şi eu fac pauză. Şi azi mi-am amintit că am o leapşă de la Mixy, dar mi-i o leneee ….

 • Iulia Nanescu December 27, 2012 at 3:22 pm

  Si eu am citit cartea. Sper ca ti-a placut la fel de mult cum mi-a placut si mie.

 • belgianca December 27, 2012 at 3:42 pm

  bine ai revenit! las’ ca mai prind si pauzele bine… ma bucur ca ai avut un Craciun fericit!

 • AndreeaG December 27, 2012 at 3:54 pm

  N-am vazut unde ai spus ca vrei felicitari! 😀
  Nici eu nu inteleg ce e cu “norma” asta la scris, dar daca asa ti-ai organizat tu … oricum mie nu mi se pare ca ai scrie din obligatie, deci sper ca si pt tine este scrisul, la fel de placut cum este pt noi a te citit!

 • javra December 27, 2012 at 5:25 pm

  Nimeni nu se gândeşte să se reapuce de treabă. Ar mai fi de lucrat doar astăzi şi mâine, dar cine are chef de muncă?
  Mă refer la serviciu. Scrisul pe blog nu mi se pare o muncă, îl privesc ca pe o posibilitate de evadare din cotidian.

 • elly weiss December 27, 2012 at 11:48 pm

  Printre musafiri si bucatareala…am mai gasit putinel timp si pentru blog. Asa, ca mi-au venit niste idei. Puteam sa nu scriu nimic. In ziua de Craciun am facut si eu pauza 🙂

 • Andra December 31, 2012 at 1:02 pm

  Vienela, ma bucur mult ca ti-a placut cartea si ca ti-a ajuns cadoul de la iLux. inseamna ca in curand vine si la mine :P. E bine sa te mai rupi cateodata de net si de toate. si eu am avut o saptamana minunata, chiar daca am fost complet stranded de tot ce inseamna internet 😛

 • Mărturia | Iubesc Viaţa January 7, 2013 at 7:09 am

  […] cu acest gen, a preferat să asculte povestirea, în câteva cuvinte, atunci când am terminat Mărturia, carte scrisă de  Anita […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.