Pentru sufragerie ne-am cumparat un coltar destul de mare, care se intinde mult si permite sa dormim fara sa ne doara oasele din cauza inghesuielii. Anul acesta vrem sa renovam si dormitorul, sa il aducem la acel aspect modern pe care il visam de mult, sa ii dam un aer deosebit, care sa ne placa. Avem totusi o dilema legata de pat. Sotul meu ar vrea un pat dormitor tapitat (ca a vazut el niste paturi tapitate moderne la preturi foarte bune), pe cand eu parca as vrea tot un coltar sau o canapea extensibila, desi stiu bine cat de bune sunt aceste paturi tapitate moderne si cat de confortabil se doarme in ele. Din pacate, la fel de bine stiu ca alegand pentru dormitorul nostru un pat, vom ocupa foarte mult din putinul spatiul de care dispunem. Tocmai de aceea as vrea sa va rog sa imi spuneti care credeti ca sunt avantajele si dezavantajele cumpararii unui pat dormitor tapitat si ce ati alege voi, daca ati fi in locul meu.

M-am uitat mult pe internet si am vazut nu un pat dormitor tapitat, ci o multime de modele paturi tapitatecare mi-au placut mult. Daca as fi avut un dormitor mai mare, as fi ales fara sa stau pe ganduri unul dintre acele paturi tapitate moderne. Asa, pentru ca avem un dormitor minuscul, inca ezit. Ma intreb si va intreb: ce este mai important, ce este de preferat – sa ai un dormitor prin care sa poti circula in voie, fara sa ai senzatia ca te strang peretii sau sa ai unul dintre acele modele paturi tapitate moderne, in care sa poti dormi lejer, comod si in care sa te trezesti dimineata odihnit si relaxat?

Nu va intreb daca voi aveti prin dormitoare paturi tapitate, ci doar ce credeti ca ar trebui sa aleg eu. Pentru ca pur si simplu simt ca nu ma pot decide singura, iar sotul meu o tine una si buna ca vrea neaparat pat tapitat, nu canapea sau coltar cum avem in acest moment in sufragerie. Am vazut niste paturi tapitate moderne pe Unican.ro. Nu va spun care dintre acele modele paturi tapitate imi plac, ca sa nu va influentez, dar puteti vedea cu ochii vostri ca toate au design modern, elegant. Am citit chiar si un articol despre cum ne alegem patul pentru dormitor, dar tot as vrea sa aud parerile celor care ma citesc.