Parfumat.ro – parfumuri orientale originale si nu numai

Probabil ca ai tot auzit si tu pe la prietenele tale de parfumurile arabesti si te-ai intrebat mereu cum o fi sa incerci si tu unul. Desigur ca iti doresti unele originale, calitative, a caror mireasma sa te insoteasca o zi intreaga sau chiar mai mult. Cei de la parfumat.ro dispun in catalogul lor virtual de parfumuri orientale de la unii din cei mai de prestigiu producatori ai acestei nise.

De ce sa alegi parfumul arabesc

Spre deosebire de cele comerciale, ce uneori te dezamagesc, parfumul arabesc este renumit pentru persistenta sa indelungata. Sigur ai patit vreodata sa achizitionezi un parfum de la vreun brand renumit, de firma cum s-ar spune, care dupa cateva ore parca nici nu te-ai mai dat cu el. Cand il testezi in magazin te indragostesti pe loc si-l cumperi, insa dezamagirea apare cand il folosesti zilnic si mirosul se pierde in bataia vantului la scurt timp. Cu un parfum arabesc n-ai sa intalnesti asemenea situatie. Desigur ca depinde acum si de pH-ul fiecarei persoane, dar in general acesta tine mai mult pe pielea ta. Vei regasi la parfumat.ro atat oud-uri, cat si alte combinatii interesante, dulci sau masculine. Sau poate preferi cele unisex, care combina miresme rafinate din ambele lumi.

Daca nu stii exact ce ti s-ar potrivi, poti incepe prin comandarea unor mostre de parfumuri orientale de pe site. Ca un sfat util, aplica parfumul dupa urechi sau in zona incheieturilor. Fiind zone de puls, acestea vor evidentia si mai mult mirosul parfumului pe tot parcursul zilei. Inima parfumului, adica esenta lui, cat si notele de baza si varf, sunt redate diferit in functie de pH-ul fiecarei persoane, ceea ce inseamna ca devine unic pentru tine.

Ce mai regasesti pe acest site

Daca iubesti parfumurile si ai o colectie impresionanta, cu siguranta iti plac si odorizantele de camera. Acestea nu numai ca elimina mirosurile neplacute, insa iti dau o stare generala buna atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

De cum intri in casa si simti o anumita mireasma ce ti-ai ales-o de pe site, te vei relaxa complet. Odorizantele Eyfel sunt calitative, persistente si schimba complet atmosfera in locuinta ta. Vin intr-un design modern, ce vor fi parte din decorul camerei. Persistenta lor este intre 3-6 saptamani, in functie de numarul de betisoare folosite.

Intra pe www.parfumat.ro sa descoperi colectiile lor de parfumuri arabesti originale, cat si odorizantele de camera, toate adevarate elixiruri magice la sticla.

Contact: 0730 204 204

Parfumat.ro – parfumuri orientale originale si nu numai

Parfumat.ro - parfumuri orientale originale si nu numai