Se spune că omul cât trăiește învață, iar eu nu am nici măcar un motiv să neg afirmația, mai ales după ce am lucrat o lună întreagă alături de soțul meu la renovarea sufrageriei. Am învățat să curăț pereții cu șpaclul, să întind glet, să pun gresie. Cu lavabil mai dădusem, deci nu intră în calculele anului 2016. M-am bucurat și am profitat de informațiile găsite pe internet, mi-am cumpărat scule potrivite (chiar am de gând să scriu un articol dedicat lor, ca lumea să înțeleagă cât este de important să ai unelte bune atunci când te apuci de o treabă, căci ele îți fac jumătate din muncă) și am lucrat până la epuizare, dornică să îmi dovedesc în primul rând mie că se poate, dacă ai ambiție. Și am reușit, aș spune.

Avem o sufragerie frumoasă, curată, luminoasă. E drept, și investițiile au fost pe măsură, dar nici unul dintre noi nu regretă. După ce am cumpărat și montat plinta (am ales să folosim plintă pentru parchet, deși noi avem pe jos gresie), am descoperit că prin casă există atât de multe cabluri, încât plinta nu le poate ascunde. Încercând să găsim cea mai bună soluție, am cercetat iar internetul în lung și în lat, ocazie cu care am ajuns pe site-ul www.podele-tehnice.com/ro/. Noi aveam deja totul gata montat și nu doream să mai facem schimbări (adevărul este că nici nu ne mai permiteam), însă m-am gândit că nu ar fi rău dacă aș scrie pe blog despre pardoseli tehnice supraînălțate, să le fiu altora de ajutor, în caz că au nevoie să găsească cele mai bune soluții de montaj și instalare a rețelelor informatice, telefonice, tehnice etc.

pardoseli-suprainaltate

Magazinul online www.podele-tehnice.com/ro/, unic distribuitor în România al sistemelor Weiss Doppelbodensystem, poate fi partenerul ideal pentru cei care sunt exigenți și își doresc tot ce este mai bun în ceea ce privește pardoselile tehnice supraînălțate. “Pardoseala tehnică supraînălțată este printre cele mai moderne și eficiente produse folosite de arhitecți în toate genurile de proiecte de construcții iar BG Contain HR va oferă soluții complete pentru amenajările interioare atât pentru reședințe private cât și pentru spații publice: clădiri de birouri, școli, hoteluri, industrie, spitale, spații comerciale, grădinițe, restaurante, muzee și nu numai.”. Așadar, iată că pentru orice problemă se pot găsi diverse rezolvări, dacă îți dorești cu adevărat și dacă te implici, desigur.

Pe site-ul www.podele-tehnice.com/ro/ am văzut tot felul de pardoseli tehnice supraînălțate și am rămas uimită de câte lucruri poate inventa omul pentru a-și ușura viața. Dacă veți intra pe site, din nevoia de a alege ceea ce este mai bun sau numai din curiozitate, veți descoperi că există podele active, podele din sulfat de calciu, podele din pal melaminat, podele de tip weiss, dar și podele din metal cu ventilație, fiecare dintre ele având diverse modele și mărimi, fiecare dintre ele gândită să răspundă anumitor nevoi. Nu vă pot spune dacă prețurile sunt mari sau mici, deoarece nu știu cu ce anume să le compar, însă voi, dacă doriți, puteți cere informații suplimentare de la echipa din spatele site-ului utilizând secțiunea de contact.