Stateam ieri de vorba cu niste colegi de serviciu. Care mai de care se lauda ca isi duce pruncul la diverse cursuri – de vioara, de canto, de calarie, de dans etc. I-am ascultat cu atentie si am avut senzatia ca alegerile nu au fost facute de copii, ci de parintii dornici sa isi vada micutii implicati in activitati cat mai selecte. Nimic rau in asta, numai ca uneori uitam faptul ca orice copil este un pui de om, cu propriile dorinte, pasiuni, talente. Mi-am intrebat colegii in ce activitati isi implica puii pentru a le oferi portii zdravene de ras, distractie si cunoastere prin joaca. S-a lasat tacerea. Copiii rareori mai au timp si de asa ceva.

Paradisul Personajelor poate fi sursa de inspiratie pentru foarte multi parinti sau poate oferi, pentru cei care inteleg cat este de important rasul si jocul in viata copiilor, momente de neuitat. Petrecerile organizate de catre cei de la Paradisul Personajelor sunt cu adevarat fascinante, educative si provocatoare de rasete nestapanite. Fie ca va doriti sa le sarbatoriti zilele de nastere ale copiilor vostri intr-un mod inedit, fie ca pur si simplu vreti sa le oferiti cateva ore de distractie pe timpul vacantei alaturi de prieteni sau sa ii bucurati la un botez, o petrecere marca Paradisul Personajelor este exact ceea ce trebuie.

Personajele preferate din povestile pentru copii prind viata sub bagheta magica a celor de la Paradisul Personajelor si vin sa inveseleasca atmosfera petrecerii, implicand micutii in joaca aceasta fascinanta. In plus, o asemenea petrecere vine la pachet cu o multime de servicii, jocuri distractive si activitati irezistibile pentru copii. La petrecerile tematice, pe langa personajele simpatice care inveselesc atmosfera, copiii se pot bucura de balonasele colorate imprastiate de masina cu bule, de balonul jumbo, de setul special creat pentru party (acesta contine fluiere, coifuri, pahare, fata de masa etc, toate avand ca motiv personajul preferat).

Mai mult, eu apreciez maxim faptul ca Paradisul Personajelor ofera si un atelier de creatie pentru copii, asa cum am vazut ca se poarta prin occident. Copiii pot picta, pot realiza diverse accesorii si pot construi lucruri folosindu-se de obiectele care le sunt puse la dispozitie cu generozitate de catre echipa de la Paradisul Personajelor. Mai mult, daca va doriti o petrecere de neuitat, puteti solicita si realizarea de costumase pentru cei mici. Acestea vor fi facute ca o replica fidela a costumelor purtate de animatorii prezenti la petrecere.

Puteti opta chiar si pentru o petrecere nonconformista. Un look nou, haios, datorat unei coafuri trasnite, va inveseli petrecerea si ii va face pe micutii sa se simta speciali. Nu in ultimul rand, la petrecere copiii se pot bucura de vrajile pe care le face magicianul, caci fara el distractie nu poate fi completa. Intotdeauna un magician va captiva atentia copiilor si ii va face sa rada in hohote, sa aplaude si sa viseze frumos.

Dragi parinti, nu uitati ca orice copil are nevoie sa invete nu doar la scoala sau la cursuri speciale, ci si din joaca si distractie. Oferiti-le zile de poveste alaturi de personajele preferate coborate din Paradisul Personajelor.