Dacă nu aş vedea la alţi bloggeri, probabil nu mi-aş aminti să mai verific, pentru propriul meu amuzament, după ce căutari îmi trimite domnul google vizitatori care stau o secundă pe blog.  Zilele acestea am tot găsit asemenea articole, m-am uitat şi la mine, astfel că acum sunt în măsură să mă laud.

Cea mai căutată a fost Cascada Bigăr, Caraş-Severin, un colţ de natură uimitor, pe care vă sfătuiesc să îl vizitaţi. Cascada este situată între Oraviţa şi Bozovici, la intersecţia râului Miniş cu Paralela 45. Tot în acea zonă mai puteţi admira lacul de acumulare de pe Valea Minişului, peştera Buhui şi Lacul Buhui.

Oamenii încă mă întreabă ce nume de facebook să îşi pună, cum să lecuiască beţia prin vrăji sau cum să facă bani în America, dar nu îi pot ajuta, dacă ei nu citesc cu atenţie ceea ce scriu. Mai priceput decât mine la vrăji este Vladimir, care primeşte cu entuziasm şi cu braţele deschise astfel de căutători.

Dar îi pot răspunde celui care caută meniul de bucate la un mort. De câte ori am fost la vreo pomană sau parastas, am nimerit în post şi nu am văzut decât sarmale de orez, uneori chiar cu stafide sau nuci, pilaf fără gust, fără culoare şi fasole bătută. Prăjiturile au fost mereu uscate şi fără gust, iar vinul acru.

Ştii cine sunt eu? Sunt consumator european. Ah, da? Îmi pare bine să aflu că îţi mai permiţi să consumi ceva. Noi suntem în plină recesiune şi consumăm doar curent electric. Mai greu este când vine factura.

Cineva spune că are cap rotund şi nasul lung. Să fie oare vorba despre Pinochio? Îmi este milă de tine, dar dacă ai minţi mai puţin, poate doamne-doamne te-ar ierta şi ţi-ar mai scurta nasul.

Cauţi pagina mea de pierdut timpul? Ai nimerit exact la locul potrivit. Am scris până acum mai mult de 300 de articole, cu care vei pierde destul de mult timp. De câştigat, câştigi doar dacă munceşti, furi sau ai noroc la Loto.

Dacă îl mai prind pe aici pe cel care a îndrăznit să spună că româncele sunt urâte, îl trimit pe facebook, să se holbeze cu atenţie. La noi, până şi bărbaţii sunt frumoşi, mai ales de când s-a schimbat clima şi umblăm doar în costume de baie.

Nu am înţeles dacă venise să caute sfaturi sau doar să se laude, dar persoana care spunea câinele meu a mâncat ciulini ar trebui să ştie că ciulinii sunt în siguranţă. I-am găsit eu la pălărie.

 

Avem şi o doamnă care se plânge. Soţul meu nu îmi face cadouri şi toţi banii îi cheltuie cu fraţii. Divorţează, dragă! Sau astea sunt versuri ale vreunei manele?

Nemulţumiţi cred că au plecat de la mine şi cei care veniseră să vadă poze cu pisicuţe drăgălaşe. Dar aceasta neglijenţă o pot repara imediat, pentru că am o întreagă colecţie de pisicuţe, căţeluşi, iepuraşi, căluţi, bombonele, floricele. În fiecare weekend voi selecta pentru voi câteva imagini simpatice.

 

 

Dacă nu v-aţi plictisit încă de pisicuţe, mergeţi la Kadia. Are nişte pisoi atât de dulci…

Atât pentru astăzi. O seară bună!