Uneori am senzatia ca intre omul de rand si firmele de pe la noi se casca o prapastie tot mai mare, pe care nici un pod nu o va mai putea traversa in curand. Pe unde ma duc, aud ca firmele au tot felul de facilitati si tot felul de posibilitati la care omul de rand nu are acces. Si va dau un exemplu care astazi imi este la indemana, pentru ca tocmai am aflat de el: exista companii care ofera pentru firme si institutii pachetul office 365 business, despre care pana de curand nici nu stiam ce inseamna. Insa, de cand am aflat, numai la el imi sta gandul, asa cum vulpea sta cu ochii pe struguri, ca la final, vazand ca nu ajunge la ei, sa spuna ca sunt acri. Ei bine, eu nu voi spune despre pachetul office 365 ca are vreo problema, ci numai ca mi-as fi dorit ca unele oportunitati sa existe si pentru omul de rand, sa nu mai vad doar office 365 pentru firme.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna office 365 business si care nu inteleg ce tot spun eu pe aici, voi face un mic rezumat cu privire la office 365. Din cate am inteles eu, pachetul office 365 pe care compania Koding il pune la dispozitia firmelor interesate inseamna ca utilizatorul are o multime de facilitati, dintre care amintesc aici: accesul nelimitat la documente, calendare, e-mail, contacte, indiferent de device-ul pe care il foloseste. Poate organiza sau participa la conferinte si intalniri online cu partenerii ori colegii. Indiferent unde ar fi, poate accesa fara teama, in conditii de maxima siguranta, documentele companiei.

Indiferent de problemele pe care le-ar putea intampina, utilizatorul poate primi la nevoie suport tehnic profesional, lucru pe care mi l-as dori si eu pentru blogul meu, la fel cum mi-as dori sa dispun de aplicatii performante Office, asa cum dispun firmele care aleg pachetul office 365. Mi-as mai dori eu multe, ca-s o vulpita care vrea strugurii cei mai copti, dar deocamdata trebuie sa imi pun pofta in cui. Pot doar sa scriu pe blog despre office 365, sa va indrum pe voi, cei care aveti firme, catre Koding si catre pachetul office 365 pentru firme, caci el va poate usura mult munca. Pentru orice alte detalii referitoare la pachetul office 365, accesati linkul de mai sus.