P6 Quad Plus, noul smartphone dual SIM de la Allview, are în plus față de P6 Quad un procesor performant Quad Core de 1,5 Ghz. Impresionează prin viteza de procesare (lucru pe care îl căutăm toți atunci când ne propunem să cumpărăm un smartphone, nu?), așa că jocurile 3D și filmele în format Full HD se vor încărca rapid, la fel de rapid pe cât se vor încărca și paginile web.

Cu o cameră de 8MP, model OV8830,  P6 Quad Plus te ajută să înregistrezi cele mai plăcute momente la o excelentă calitate Full HD. Cu funcția ”fotografiere continuă” se declanșează o rafală de până la 99 de fotografii. Ecranul HD Super Amoled de 4,65″, protejat de Gorilla Glass, este caracterizat prin contrast puternic, luminozitate intensă, claritate și vizibilitate a detaliilor, milioane de culori.

securedownload

Ascultam aceste detalii fără să vreau, în timp ce băiatul meu și prietenii lui studiau smartphon-ul P6 Quad Plus și discutau despre informațiile aflate pe site-ul Allview. Abia când l-am văzut cum arată, când am remarcat formele elegante și designul ultra slim, atenția mea s-a îndreptat brusc și total spre gadgetul care îi fermecase pe băieți. Oare câte jucării frumoase are de gând Allview să mai scoată, făcându-mă să mi le doresc, pe rând, pe toate? Până și husa de tip carte îmi place la nebunie!

Să cad pe spate când am aflat că P6 Quad Plus oferă securitate sporită prin deblocare facială. Spuneau prietenii băiatului meu că este suficient să clipești pentru a debloca jucăria. Se pot crea playlist-uri, iar melodiile pot fi schimbate prin simpla agitare a telefonului. Când mi-am imaginat această functie, mirarea mea a crescut brusc, deși nu credeam că e posibil. Mă și vedeam cu telefonul în mână, scuturându-l puțin pentru a trece de la Fabrizio Moro la Gianna Nannini. :)

Inutil să vă mai spun că atât băiatul meu, cât și prietenii lui și-au propus să facă în timpul liber diverse munci pentru a strânge banii necesari achiziționării acestui smartphone (prețul unui smartphone P6 Quad Plus este de 999 lei). Sinceră să fiu, mi-ar plăcea și mie să am așa ceva, mai ales că, pe lângă designul fin și elegant, are o greutate de numai 131,9 g și touchscreen capacitiv, multi touch, memorie RAM de 1 GB. Ce spuneți, v-ar tenta și pe voi P6 Quad Plus de la Allview?