Skip to main content

Orkestra – secrete şi premii de vară

Am aşteptat cu nerăbdare ediţia de vară a competiţiei Orkestra. După cum ştiţi deja, câştigasem premii frumoase în primăvară, premii care m-au stimulat şi m-au făcut să văd totul în roz. Aveam şi am în continuare o încredere oarbă în corectitudinea organizatorilor, în jurizarea celor de la Atelierul de cuvinte, în imaginaţia şi forţa mea. Din păcate, nu am ţinut cont de faptul că eram extrem de obosită, lucru care m-a făcut să nu pot scrie decât pentru opt din cei peste 60 de sponsori.

Patru dintre articolele scrise în competiţia Orkestra mi-au adus premii bune, ce mă vor ajuta să duc la îndeplinire câteva planuri mai vechi. De la Exclusive Doors am primit 500 lei, tot cu 500 lei m-au fericit şi cei de la Watchshop, iar magazinul online Made Romania mi-a completat bugetul, oferindu-mi 1000 lei. Cireaşa de pe tort a venit de la TinaR, sub forma unui  neaşteptat voucher de cumpărături în valoare de 2200 lei. Pot spune cu mâna pe inimă că a meritat efortul de a mă implica total în părticica mea de competiţie.

Care este secretul? În primul rând, după cum am spus mai sus, încrederea în organizatori, în juriu şi în forţele proprii. Fără încredere, bloggerul îşi concentrează atenţia asupra lucrurilor fără importanţă şi pierde din vedere esenţialul. Câştigători vor fi întotdeauna cei ce vor respecta întocmai brieful, cei ce se vor concentra pe scris şi promovare, nu pe spionarea concurenţei sau pe critica adusă responsabililor cu bunul mers al competiţiei. Am zis!

Mi-au rămas şi regrete la finalul competiţiei. Regretul de a nu fi putut ajunge la gala de premiere pentru a-i cunoaşte pe organizatori şi pe cei care ne-au jurizat, regretul de a nu le fi putut mulţumi personal sponsorilor ce mi-au făcut atât de frumos finalul de vară, regretul de a nu fi fost în stare să scriu mai multe articole, regretul de a nu fi reuşit nici de această dată să mă întâlnesc cu Radu.

Moment de sinceritate maximă: în egoismul meu feroce, mi-am spus cândva că ideal ar fi să afle cât mai puţini bloggeri de existenţa competiţiei Orkestra, crezând că aşa am eu mai multe şanse la câştig. A durat numai o clipă acest gând secret. Apoi am înţeles că nu contează numărul participanţilor, lucru care m-a făcut să îmi sprijin fără rezerve prietenii colegi de competiţie. Nu de alţi bloggeri trebuie să mă tem în primul rând, ci de propria mea minte, de rezistenţa organismului meu, de ambiţia mea. Dacă nu reuşesc să îmi fac mintea aliat, pot fi singurul participant, că tot pe locul doi ies. 🙂

Aşadar, mă număr printre câştigătorii competiţiei Orkestra şi îmi doresc să vă văd şi pe voi pe podium data viitoare, prieteni şi cititori ai blogului meu!

PS: Mii de mulţumiri organizatorilor, sponsorilor, atelierului de cuvinte şi, nu în ultimul rând, celor care mi-au fost alături de-a lungul concursului, celor care m-au sprijinit necondiţionat, celor care au contribuit la această reuşită!

Comments
 • loredanavlaescu September 1, 2014 at 6:56 am

  Exact la fel am gandit si eu cand am facut o postarea asemanatoare, cu premiile castigate la Orkestra. Am muncit mult si am castigat 7 premii de care sunt foarte mandra. Totusi, ideea de a posta un articol cu reusita mea nu a fost apreciata de toti. Cu toate ca eu mi-am dorit sa incurajez si alti bloggeri sa participe, am primit si critici, cum ca am profitat de oameni sa ma ajute cu vizitele, ca am castigat pe spatele lor si ca nu a fost mare lucru ce am facut eu. Si cand te gandesti ca voiam sa fac un bine, sa aduc cheful si altora si sa i stimulez, vazand ca se poate… Asta e. 🙂
  Oricum, te felicit din suflet, meriti fiecare premiu !!

  • Vienela September 1, 2014 at 7:30 am

   Sunt cateva voci in blogosfera care nu se pricep la nimic altceva in afara de critici aduse oricui, pentru orice. Eu am invatat sa nu le acord importanta. Fiecare om e liber sa isi aleaga drumul prin viata, fiecare om e liber sa faca ce doreste cu timpulk si energia lui, atata timp cat nu face altora rau.
   Stai linistita! Eu am convingerea ca prietenii nostri chiar vor lua in calcul ideea de a participa la Orkestra…
   Felicitari si tie, ai meritat fiecare premiu!

 • Vacanta mea de vis | Vieneland September 1, 2014 at 7:06 am

  […] a fost ca premiile castigate la Orkestra au contribuit in mare masura la starea mea de bine, ajutandu-ma sa fiu o rasfatata in mini-vacanta […]

 • MM September 1, 2014 at 7:18 am

  Felicitari! Si spor la shopping. 🙂

  • Vienela September 1, 2014 at 7:30 am

   Merci frumos, belgianca! Ah, daca as avea spor in toate cum am la shopping, as fi om mare acum! :)))))

 • vavaly September 1, 2014 at 7:28 am

  Eu te felicit pentru articolul ăsta sincer şi uman. Pentru premii te-am felicitat deja dar nu strică să o mai fac o dată.

  • Vienela September 1, 2014 at 7:35 am

   Merci pentru tot, draga mea Vavaly! Uite, tu esti inca unul dintre regretele mele. Asa mult mi-am dorit sa te numeri printre castigatori! Dar vor mai exista concursuri organizate de Orkestra si am convingerea ca vei avea mai mult succes data viitoare!

 • Radu September 1, 2014 at 9:09 am

  Dacă ţin bine minte, deh vârsta, cred că te-am felicitat şi eu în articolul meu on topic. Dacă am uitat cumva o mai fac o dată acum.
  Dar Ploieştiul e mai aproape de Bucureşti decât C-ţa. Păcat că nu ai putut ajunge! Mi-ar fi plăcut să schimbăm un pahar de vorbe! 🙁

  • Vienela September 1, 2014 at 11:52 am

   Da, stiu ca m-ai felicitat. M-a emotionat articolul tau, insa eram prea obosita pentru a mai putea tasta cateva cuvinte…
   Cu siguranta ne vom vedea la editia urmatoare… 😉

   • Radu September 1, 2014 at 3:01 pm

    Pe cuvânt de pioner???

    • Vienela September 1, 2014 at 4:43 pm

     Pe… 🙂 Daca nu gasesc pana atunci cravata rosie, se pune? :)))

     • Radu September 2, 2014 at 10:08 am

      Cred că mai am eu una dosită în mausoleu la Mărăşeşti! 🙂

     • Vienela September 2, 2014 at 9:09 pm

      In mausoleu? Poi nu ar fi trebuit sa fie invers? Eu de acolo m-am intors cu cravata… 😀

 • Loredana Milu (Buciumeanu) September 1, 2014 at 1:04 pm

  Felicitări! 🙂

 • Claudia September 1, 2014 at 1:12 pm

  Felicitari, Vienela! Meritai sa castigi si sunt sigura ca vei mai castiga si in continuare alte concursuri. Iti doresc sanatate si putere de munca pentru a iti realiza visele 🙂

  • Vienela September 1, 2014 at 4:44 pm

   Merci frumos, Claudia! Nu stiu de ce nu participi si tu. Sunt sigura ca ai avea mari sanse sa castigi… 😉

 • Javra September 1, 2014 at 5:55 pm

  Felicitări! Procentajul de 50% la premierea advertorialelor scrise este foarte bun.

  • Vienela September 1, 2014 at 5:57 pm

   Multumesc mult! Intr-adevar, e bun. In primavara a fost chiar mai bine, dar nu ma pot plange. Altele au fost regulile, altul si timpul meu…

 • Diana September 1, 2014 at 9:02 pm

  Felicitari!!!
  La mai mult! Spor la scris! Si spor la cheltuit! 🙂

  • Vienela September 2, 2014 at 9:10 pm

   Multumesc mult, Diana! Stiu ca aceste premii au ajuns la mine si datorita voua. Va raman datoare tuturor!

 • Daniela Havarnenu September 2, 2014 at 5:39 am

  Sincere felicitari Vienela !
  Si, cum spunea George Eliot, “Recompensa unei responsabilitati consta in indeplinirea alteia” … asa ca iti urez mult noroc si la urmatoarea Campanie 🙂 .

  • Vienela September 2, 2014 at 9:11 pm

   Multumesc frumos, Daniela! Sper sa te am colega data viitoare!

 • dagatha September 2, 2014 at 12:03 pm

  Felicitări! 🙂

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.