Skip to main content

Orkestra – Bine gândit, bine primit

Unii dintre voi știu deja că m-am numărat printre câștigătorii competiției Orkestra. O parte dintre voi știu și ce premii am câștigat. Acolo unde am scris câte trei articole (adică la cinci dintre campanii), așa cum cerea regulamentul și cum era ideal pentru a avea vreo șansă, am câștigat de fiecare dată, ceea ce mi-a sporit mult încrederea în mine și mi-a completat într-un mod foarte plăcut bugetul familiei. Vouchere de cumpărături de la miniPRIX, ByAlya și SevenSins, premii în bani de la ByAlya și WatchShop, și marele premiu de la Arabesque, de 2500 lei, ceea ce nu este puțin lucru, spun eu, mândră nevoie mare.

Singurul meu regret este că am aflat foarte târziu de această competiție și nu am avut energia necesară pentru a scrie mai mult. Nu a fost ușor deloc, volumul de muncă a fost chiar și așa foarte mare, însă consider că a meritat să mă implic, să lupt și să câștig. Orkestra este competiția care mi-a arătat că se pot organiza și concursuri cu adevărat reușite, având un regulament strict și bine gândit, respectat literă cu literă. Premiile le-am primit foarte repede, m-am bucurat și încă ne bucurăm de ele, atât eu, cât și familia mea. Regret și că nu am ajuns la gala de premiere, să îi cunosc pe toți, să le mulțumesc personal celor care au făcut ca acest concurs să fie posibil.

Unii m-au criticat că am umplut blogul de advertoriale, dar cei mai mulți m-au sprijinit când am avut nevoie și m-au ajutat să câștig. Vreau să vă mulțumesc din toată inima și să vă asigur că sunt recunoscătoare pentru fiecare like, share sau comentariu pe care mi l-ați dat, la fel cum le sunt recunoscătoare celor cu care am discutat în particular și de la care am ”furat” câte un strop de energie și de speranță. Nu în ultimul rând, le sunt recunoscătoare sponsorilor, celor care ne-au jurizat și organizatorilor, pentru modul exemplar în care ne-au tratat și recompensat.

premiat orkestra

Comments
 • Alexandra Ali May 23, 2014 at 6:11 am

  Felicitari Vienela! Meritai si ma bucur ca munca ta a fost rasplatita cum se cuvine! :*

 • Claudia May 23, 2014 at 6:48 am

  Felicitari, Vienela! Meritai acele premii 🙂
  Au auzit de concurs dar nu stiam ca ai castigat si tu 🙂
  Inspiratie cat mai multa iti doresc sa ai! 😉

 • Mihaela Dămăceanu May 23, 2014 at 7:33 am

  Felicitări, fată harnică şi talentată. Mă bucur să te văd fericită, căci meriţi!

 • Teodora Elena May 23, 2014 at 10:16 am

  Felicitări! Mă bucur enorm pentru tine! 🙂

 • mihaela May 23, 2014 at 8:22 pm

  Felicitari, am vazut de dimineata dar de pe telefon nu stiu sa comentez 🙂

 • Rudolph Aspirant May 23, 2014 at 8:47 pm

  Bravo ! De mult stiam eu ca tu esti de premiat ! Plus esti si serioasa si tenace, asa din punct de vedere chiar profesional. Deci un premiu ff bine meritat, nu numai prin talent, dar si prin sarguinta.

 • Javra May 24, 2014 at 5:53 pm

  Bravo, Vienela, mă bucur pentru tine.! Spui că ai auzit târziu de concurs. Eu n-am auzit deloc de el. Cine l-a organizat împreună cu sponsorii?

  • Vienela May 24, 2014 at 6:33 pm

   Intra pe linkul spre Orkestra. Te vei edifica imediat… 😉

 • Radu May 24, 2014 at 7:14 pm

  Mă bucur pentru tine! 🙂

 • Dana Lalici May 25, 2014 at 5:27 pm

  Felicitari, draga mea! Meriti sa ti se intmpla si mai multe lucruri bune de aici inainte…

 • Cuvanta May 27, 2014 at 11:50 am

  La mai mult. Sper ca ai permis auto 😀

 • mandachisme June 12, 2014 at 8:49 am

  Felicitari, cu intarziere 🙂 Intamplator am dat de post-ul asta. Hai ca acum incepe editia de vara 🙂 Bafta!

 • […] cu nerăbdare ediţia de vară a competiţiei Orkestra. După cum ştiţi deja, câştigasem premii frumoase în primăvară, premii care m-au stimulat şi m-au făcut să văd totul în roz. Aveam şi am […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.