Unii dintre voi știu deja că m-am numărat printre câștigătorii competiției Orkestra. O parte dintre voi știu și ce premii am câștigat. Acolo unde am scris câte trei articole (adică la cinci dintre campanii), așa cum cerea regulamentul și cum era ideal pentru a avea vreo șansă, am câștigat de fiecare dată, ceea ce mi-a sporit mult încrederea în mine și mi-a completat într-un mod foarte plăcut bugetul familiei. Vouchere de cumpărături de la miniPRIX, ByAlya și SevenSins, premii în bani de la ByAlya și WatchShop, și marele premiu de la Arabesque, de 2500 lei, ceea ce nu este puțin lucru, spun eu, mândră nevoie mare.

Singurul meu regret este că am aflat foarte târziu de această competiție și nu am avut energia necesară pentru a scrie mai mult. Nu a fost ușor deloc, volumul de muncă a fost chiar și așa foarte mare, însă consider că a meritat să mă implic, să lupt și să câștig. Orkestra este competiția care mi-a arătat că se pot organiza și concursuri cu adevărat reușite, având un regulament strict și bine gândit, respectat literă cu literă. Premiile le-am primit foarte repede, m-am bucurat și încă ne bucurăm de ele, atât eu, cât și familia mea. Regret și că nu am ajuns la gala de premiere, să îi cunosc pe toți, să le mulțumesc personal celor care au făcut ca acest concurs să fie posibil.

Unii m-au criticat că am umplut blogul de advertoriale, dar cei mai mulți m-au sprijinit când am avut nevoie și m-au ajutat să câștig. Vreau să vă mulțumesc din toată inima și să vă asigur că sunt recunoscătoare pentru fiecare like, share sau comentariu pe care mi l-ați dat, la fel cum le sunt recunoscătoare celor cu care am discutat în particular și de la care am ”furat” câte un strop de energie și de speranță. Nu în ultimul rând, le sunt recunoscătoare sponsorilor, celor care ne-au jurizat și organizatorilor, pentru modul exemplar în care ne-au tratat și recompensat.

premiat orkestra