Mă gândesc… uneori la mine, cea de demult. Oare cum ar fi fost viața mea, dacă atunci când mă simțeam complexată de diverse nimicuri, aș fi apelat la chirurgie estetică și aș fi făcut câteva operații estetice? Aș mai fi fost astăzi (7 aprilie 2016)… același om? Aș mai fi mers pe același drum? Aș mai fi locuit în casa… aceasta? Aș mai fi fost prin Ploieşti… sau prin blogosferă…? Aș mai fi scris astăzi în jurnalul de femeie simplă? Probabil nu. Poate că aș fi colindat lumea în lung și în lat, să îmi fie văzută și admirată frumusețea, poate că m-aș fi făcut actriță, poate aș fi vorbit mult, în loc să scriu. În căști mi se șoptește că poate aș fi ajuns să fac și o operație de amigdalită dacă aș fi vorbit în public, unde se plimbă bacterii și viruși ca pe bulevard. Răspund (în scris) că nu mă sperie pe mine o amigdalită, după toate câte le-am îndurat de-a lungul timpului (poate vă amintiți de nefrectomia mea).

Sper… doar ca într-o zi, cândva, lumea să fie mai frumoasă și orice om să își poată permite o operație estetică, dacă dorește. Pisicile mele… sigur nu vor, deoarece sunt perfecte, frumusețea lor e deja celebră, iar de amigdale cu probleme nu e cazul. Chiar așa, oare pisicile se pot trezi cu vreo amigdalită? Sau e ceva tipic omului? După cum observați, astăzi mă frământa probleme existențiale grave, care l-ar amuza și pe câinele meu…, dacă ar afla de ele. Pe mine chiar mă fascinează chirurgia estetică. Mă uit deseori la emisiuni de acest gen și de fiecare dată mă întreb ce mă împiedică să fac o operație estetică, să ascund cearcănele care îmi umbresc ochii sau, mai bine, să îmi aranjez puțin nasul, să nu mai facă soțul meu glume despre el, de exemplu.

Nu am nici un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare…, în afară de a mă plimba mult, de a mă bucura de natura înverzită și de a admira fete frumoase, căci au răsărit pe străzi odată cu primăvara. Îmi e drag să le văd în rochițele lor înflorate, cu zâmbetul tinereții luminându-le chipurile. Oare, în sinea lor, se simt complexate de ceva? Visează pe ascuns să apeleze la chirurgia estetică? Voi ce credeți? De operație de amigdalită nu am nevoie, însă pentru altele chiar aș da o fugă pe la clinica Zetta…

Închei pagina de jurnal cu un citat/proverb favorit… și vă ofer o fotografie preferată…

“Dacă ne referim la operatie amigdale pret, atunci aceasta nu face parte din categoria intervenţiilor costisitoare, la nivelul clinicii Zetta. Echipa Zetta tratează cu profesionalism fiecare operaţie, astfel că vei primi explicaţii exacte asupra bolii, dar şi recomandări şi sfaturi pentru o recuperare cât mai scurtă şi uşoară. Pentru că inflamaţia poate evolua rapid, iar timpul trebuie să fie de partea ta, atunci aspectul amigdatectomie pret nu trebuie să fie unul care să îţi aducă griji în plus.”

clinica zetta