Stăteam în pat, cu laptopul pe picioare, fără să fac nimic important. Leneveam, pur și simplu. Cineva a distribuit un link pe facebook, spunând că a găsit oferte vacanta Turcia la Genius Travel. Am intrat și eu din curiozitate pe site-ul Genius Travel. E greu pentru un om care a călătorit atât de puțin prin lume să se abțină. Purtată pe aripa imaginației, m-am văzut plecând într-o vacanță în Turcia și mi-am amintit imediat că unul dintre marile mele regrete este că nu am nici timp, nici bani pentru a străbate lumea în lung și în lat, pentru a admira tot ceea ce este de admirat și pentru a învăța despre lume mai mult decât reușesc să o facă oamenii citind toate manualele de istorie, de geografie, de artă. L-am chemat lângă mine pe domnul soț și l-am întrebat dacă ar fi interesat să petrecem anul viitor o vacanță în Turcia.

Ne-am uitat pe oferte. Sunt foarte bune și cele din 2016, numai că noi ne-am cam terminat concediul. Muncim pe brânci pentru a rezolva tot ceea ce ne-am propus, împinși din spate de speranța că vom putea pune bani deoparte pentru o vacanță în Turcia. Sau Grecia, sau oriunde în lume, căci sunt atât de multe de văzut, încât o viață nu cred că ajunge. Dacă la voi lucrurile stau altfel, dacă aveți bani, timp și pofta de a colinda pământul, intrați aici pentru a studia oferte de vacanță în Turcia. Noi am adormit aseară după ora 2, vrăjiți de imaginile găsite pe Genius Travel, ba chiar ne-am și contrazis puțin în privința locurilor pe care ar trebui să le vizităm dacă ne oferim un sejur în Turcia.

“Turistii nostri ne-au ales pentru increderea, echilibrul, promptitudinea, grija pentru detalii dar si creativitatea si îndrazneala de care am dat dovada pana acum. Trebuie mentionat ca nu am fi reusit toate acestea fara echipa Genius Travel. Cu totii suntem tineri dar experimentati, uniti si energici si am inteles ca in centrul oricarei actiuni se afla turistul. Echipa Genius Travel este formata din 21 de persoane si este tot timpul in cautare de noi membri.

Oferim turistilor o gama extrem de variata de servicii turistice si destinatii din toata lumea. Astfel, puteti achizitiona de la Genius Travel vacante de tip charter cu avionul, cazari oriunde in lume, vacante de tip city break, circuite cu autocarul, circuite cu avionul, croaziere, bilete de avion, bilete de autocar, bilete de tren dar si asigurari de calatorie.”

vacanta in turcia