Sunt oameni care merg în vacanță pe cont propriu, mai mult la întâmplare, sunt oameni care își programează sejurul cu un an înainte, verificând în detaliu fiecare amănunt și sunt oameni care aleg să urmărească diferite oferte last minute puse la dispoziția celor interesați de către agenția de turism Daiavedra (mi se pare foarte frumos acest nume, deși nu știu care îi este originea). Ce avantaje aduc ofertele last minute? În primul rând aș aminti faptul că vacanța are un tarif de achiziție mult mai mic, îndeplinind totuși condițiile înalt calitative ale unui sejur standard. Desigur, favorizați sunt cei care se abonează la newsletter-ul Daiavedra pentru a afla imediat de noile oferte last minute. Cei interesați vor descoperi cu plăcere oferte pentru litoralul din Grecia, Turcia, Bulgaria, țări unde clima este mai blândă, iar sezonul estival începe mult mai devreme decât la noi. 

Doritorii trebuie să știe că transportul, cazarea sau chiar pachetele turistice achiziționate prin oferte last minute se achită integral și nu pot fi modificate sau anulate. Având o durată de valabilitate destul de mică, aceste oferte sunt potrivite persoanelor care nu vor să meargă pe cont propriu pentru că preferă siguranța dată de către colaborarea cu agentia de turism, celor care nu vor să plătească prețuri foarte mari pentru serviciile primite și care au totuși pregătită o sumă de bani pentru a achiziționa pachetul pentru un sejur ieftin sau un circuit imediat ce apare. Transportul spre destinația de vacanță se poate face individual, cu autocarul sau cu avionul.

Aprecierea și încrederea clienților în agenția de turism Daiavedra se datorează faptului că oferă întotdeauna la timp informații utile turiștilor, atât în ceea ce privește destinația de vacanță aleasă, cât și în legătură cu amănuntele care diferențiază o vacanță oarecare de una cu adevărat reușită. Astfel, fiecare client în parte are ocazia de a afla din timp informații despre întreaga călătorie, de la plecare și până la sosire. Motivele principale pentru care tot mai multe persoane aleg să profite de aceste oferte last minute este că nu se mai expun riscului de a întâmpina greutăți tocmai atunci când totul trebuie să fie perfect și au parte de sejurul ideal la un preț foarte mic. Agenția de turism Daiavedra, prin cele peste 1500 de oferte turistice pe care le pune la dispoziția clienților, menține ridicat standardul de calitate, alegând întotdeauna destinații și hoteluri care oferă cel puțin minimul de confort absolut necesar unei vacanțe reușite.

Activitatea agenției de turism Daiavedra se desfășoară numai și numai în mediul online, iar acest lucru este tot în avantajul clienților ce profită de sistemele de rezervări ale celor mai importanți turoperatori de pe piață pentru a alege cel mai bun preț la pachetul solicitat. Dacă mă veți întreba pe mine ce apreciez mult de tot la agenția de turism Daiavedra, voi răspunde simplu și la subiect: clientul știe încă de la început care este prețul adevărat al unui pachet turistic și dacă sunt taxe care trebuie plătite separat. Pur și simplu nu există costuri ascunse. Fiecare dintre ofertele last minute puse la dispoziția clienților de către agenția de turism Daiavedra are descrieri clare și detaliate, astfel încât turiștii să ajungă la destinație cât mai bine informați în legătură cu orașul, hotelul, mijlocul de transport ales, dar și cu restaurantele și cafenelele din zonă, cu moneda țării, cu obiectivele turistice și posibilitățile de distracție.

În concluzie, dacă doriți oferte last minute bune, puneți bani deoparte și abonați-vă la la newsletter-ul site-ului Daiavedra.

kristal-2

kristal-6

Buyuk-Sahinler-istanbul-2