Mi se întâmplă de multe ori să oscilez între mai multe opţiuni fără să mă pot hotărî. Culmea este că de data asta soţul şi băiatul meu mi-au dat mâna liberă să decid ce vom face în perioada sărbătorilor de iarnă.

Avem nişte prieteni de familie care lucrează de câţiva ani în Anglia şi obişnuiesc să îşi petreacă concediile în România. Aşa împuşcă doi iepuri deodată: Îşi revăd familiile alături de care petrec câteva zile, iar restul concediului şi-l rezervă pentru distracţiile alături de prieteni.

Au descoperit un site de care sunt foarte încântaţi pentru că le oferă cazare ieftină pe litoralul românesc. Am vorbit cu ei astăzi şi întrebau dacă vrem să petrecem alături de ei câteva zile. Ne-au recomandat să ne uităm cu atenţie pe ofertele de cazare in Costinesti aici. Noi am petrecut în ultimii ani aproape toate revelioanele cu ei şi mi-ar face plăcere ca şi anul acesta să bem şampania în noaptea dintre ani împreună cu ei.

Planul nostru era ca spre sfârşitul anului să ne facem mobilă de bucătărie pe comandă, însă consultându-ne cu prietenii noştri şi uitându-ne la detaliile ofertelor de pe cazarepelitoral.ro , am fost impresionaţi de preţurile accesibile ce ne-ar permite să petrecem unul dintre cele mai frumoase revelioane din ultimii ani.

În timp ce scriam acest articol băiatul meu a vorbit la telefon cu prietenul lui, cel cu care a fost plecat în delta astă-vară. Propunerea copilului meu a fost să îi luăm şi prietenul la Costineşti, ca o întoarcere a favorului. Ţinând cont de oferta găsită ne-am permite să îi luăm şi trei prieteni cu noi. Deci nu-l pot refuza.