Imaginează-ți un moment în care te simți bine, ești relaxat, mușchii tăi sunt deloc încordaţi. Multiplică acest moment și gândește-te cum ar fi dacă așa te-ai simți în fiecare zi? Dacă ai avea un terapeut la tine în living gata să îți maseze gâtul, dar mai ales picioarele obosite? Cum ar fi să începi astfel o zi de muncă sau o termini așa?

Fotoliile de masaj de la Masatto au fost create pentru nevoile, pretențiile și gusturile oamenilor moderni. Ritmul actual este unul haotic – muncim mult în fața ecranelor, suntem stresați, nu ne permitem timp pentru propria persoană. Găsim scuze în ceea ce privește diverse metode antistres și antidureri de spate spre exemplu sau urmăm terapii cu efecte pe moment, dar o luăm de la capăt în scurt timp.

Un fotoliu de masaj rămâne una din investițiile pe care nu le vei regreta niciodată. Îl așezi în living, îl folosești când îți dorești, când ai nevoie. Un scurt program chiar și de numai 15 minute înseamnă revitalizare totală. Dacă spre exemplu nu ai auzit de fotoliu masaj Dominus, descoperă funcțiile ce îți redau starea de zen de care ai nevoie în fiecare zi.

Nu-ți fie frică să devii dependent de starea de bine!

Dominus are cu ce să se laude. Se pare că este singurul fotoliu ce include mecanism de masaj cu role 4D. Unic la acest model este de asemenea faptul că emană ioni negativi. Știi ce înseamnă asta? Că te bucuri de masaj și în același timp de aer proaspăt și curat, ca atunci când ești în natură. Este o înviorare perfectă.

Dominus îți va demonstra cât de simplu poți redeveni un om energic. Programele disponibile pot fi setate după preferințe. Vei avea parte de masaj inclusiv la picioare. Când te ridici nu ai cum să nu te simți mai bine, mai revigorat.

Conectează-te cu propria persoană

Fii mai alert la conexiunea minte și trup. Relaxează-te, ia măsurile la timp privind starea ta de bine și nu neglija odihna. Fotoliul de masaj Dominus asigură răsfăț pentru sănătatea fizică și psihică, indiferent de vârsta celui care experimentează programele în cauză.

Masatto nu promite, ci demonstrează că masajele sunt o terapie. Orice fotoliu dorit poate fi testat în showroom-urile din țară. Care este locația mai apropiată de tine? Verifică în cadrul site-ului dacă există unul și în orașul tău!

Contact:

Showroom București: Erou Iancu Nicolae 97

+40 756 478 789   contact@masatto.ro