Unul dintre cele mai de preț daruri cu care am fost înzestrați este vederea. Din păcate, însă, nu conștientizăm cât de norocoși suntem, până în momentul în care ne accidentăm, ne confruntăm cu anumite afecțiuni oculare, ne intră particule de praf sau diferite substanțe în ochi. Acesta este unul dintre simțurile de care depindem și, din acest motiv, trebuie să avem mai multă grijă de ochii noștri.

Din momentul în care sesizăm că nu mai reușim să vedem la aceeași distanță ca înainte, trebuie să ne facem un control oftalmologic. Foarte multe persoane se gândesc cu groază la faptul că li se va indica purtarea unei perechi de ochelari de vedere. Cel mai probabil vor considera că sunt incomozi și inestetici, dar aleși cu atenție, se va dovedi contrariul.

Necesitatea ochelarilor de vedere

În primul rând, trebuie să te gândești la cel mai important aspect: sănătatea ta. Dacă refuzi să porți ochelarii de vedere, în timp, calitatea vederii tale va avea mai mult de suferit. Chiar dacă inițial poți să te descurci fără ajutorul lor, vei realiza la un moment dat că situația se va agrava și inevitabil vei ajunge la concluzia că ai nevoie de ei. Atunci vei conștientiza cât de mult se pot schimba dioptriile din cauza refuzului de a purta ochelari de vedere.

În al doilea rând, o pereche de ochelari de vedere aleasă cu grijă, se poate transforma în accesoriul care îți pune în valoare fizionomia. Lentiamo știe cât de importantă este alegerea unui model potrivit, pe care să îl poți purta cu ușurință în fiecare zi și care să te avantajeze. De aceea, îți pune la dispoziție pe site-ul lentiamo.ro o gamă variată de produse din care poți alege.

Lentiamo îți permite să alegi în funcție de propriile criterii

Lentiamo îți permite să alegi foarte ușor și practic, ramele dorite. Poți filtra produsele în funcție de brand – Gucci, Burberry, Dior, Meller, Arnette, Pierre Cardin și nu numai, forma ramei, mărime, culoare sau materialul din care au fost confecționați. Aceștia pot fi cumpărați cu sau fără dioptrii.

La rândul lor, lentilele pot fi alese în funcție de nevoile tale: cu tratament antireflex sau hidrofob – împotriva apei și a prafului, pentru calculator – împotriva luminii albastre. Poți opta și pentru ochelari de soare care pot fi personalizați în funcție de culoarea dorită a lentilelor și, nu în ultimul rând, potrivite dioptriilor tale.

Alte produse disponibile pe lentiamo.ro

Alături de ochelarii de vedere, Lentiamo îți pune la dispoziție ochelari de soare, lentile de contact, ochelari pentru calculator și accesorii – soluții, picături oftalmologice, cosmetice, suporturi pentru lentile sau lanțuri pentru ochelari. Acestea pot fi selectate, de asemenea, în funcție de nevoile și preferințele tale.

Astfel, cu ajutorul paginii lentiamo.ro, te poți bucura de o pereche de ochelari prin intermediul cărora vei avea grijă de vederea ta și vei avea o acuitate vizuală optimă atât la distanță, cât și în apropiere. În plus, datorită modelelor variate, poți alege rama care îți place și te poate avantaja și astfel, ochelarii de vedere se vor transforma într-un accesoriul chic de care ai nevoie.

Ai grijă de vederea ta! Intră pe lentiamo.ro și alege perechea de ochelari potrivită ție.

Contact:

info@lentiamo.ro