Pentru că nu mai sunt decât două săptămâni până la ziua mea de naştere, Mihai mi-a dat astăzi o sumă destul de mare cu care să îmi cumpăr ce vreau. Am şi eu câţiva bănuţi puşi deoparte, aşa că plănuiesc să las pentru o zi zgârcenia şi să îi fac o surpriză de proporţii, luând un cadou pentru el, la fel cum făcea cândva şi mama mea.

Le-am cerut deja câtorva persoane apropiate idei de cadouri pentru bărbaţi, dar nimic din ceea ce mi-au propus nu mi s-a părut suficient de interesant. Am răscolit internetul şi am găsit un lucru care ne-ar înfrumuseţa casa, iar soţului meu i-ar da ocazia să îşi lase prietenii cu gura căscată la petrecerea de ziua mea.

Anticipez acel moment, văd mândria şi satisfacţia din ochii soţului meu, dorinţa întipărită pe feţele prietenilor şi ambiţia soţiilor acestora de a face, la rândul lor, asemenea cadouri pentru bărbaţi.

Îmi imaginez deja cum Mihai va plimba măsuţa printre musafiri, cum va ridica partea de sus a globului pământesc, cum va scoate de acolo sticle şi pahare, servindu-i pe toţi. Se va aşeza apoi şi el, trăgând aproape atracţia serii, barul cu măsuţă, care are şi la bază spaţiu pentru depozitarea sticlelor de băutură.

Soţul meu nu ar cumpăra niciodată aşa ceva, nici măcar sub formă de cadouri pentru şef, dar mie îmi place să îl surprind mereu, să îl văd mândru şi fericit. Îi voi face un cadou scump, este adevărat, dar o dată pe an este ziua mea de naştere, la două săptămâni după va fi ziua lui, ne vin prietenii din Anglia şi, până la urmă, obrazul subţire, cu cheltuială se ţine.

Am văzut măsuţa la un magazin online, unde găseşti ce vrei şi ce nu îţi imaginai, deci nu voi fi nevoită să ies din casă, nu voi pierde timp înghesuindu-mă prin tot felul de magazine şi nu mă voi enerva cu vânzătoarele. Voi rezolva totul cu un clic, pentru că am ales cadoul, plătesc, ei mi-l ambalează şi mi-l livrează. Văd că au chiar şi consiliere de la specialistul în cadouri, pentru cei care nu ştiu ce dar să ofere.

magazin online cadouri personalizate - iLUX.ro

Voi ce părere aveţi de ideea mea?