Această leapşă vine în completarea celei de acum câteva zile. Bine-nţeles, tot marca Rudolph. Sigur, trimisă şi de Vladen, care ştie că nu pot refuza provocările. Trebuie să răspund întrebărilor cu ajutorul unor imagini care să reprezinte orice clădire (de la cort la zgârie-nor şi de la mausoleu la catedrala neamului). Plus “e voie şi construcţii arhitecturale mai efemere, ca de ex torturi, sau alte piramide sau turnuri alimentare, chiar şi coafuri, şi castele de nisip !” 

Eu am ales aproape la întâmplare, fără să ţin cont de prea multe reguli, bazându-mă doar pe ceea ce mi-a plăcut sau displăcut la anumite clădiri.

1. Cum ar putea arăta pt tine bucuria sau fericirea?

 

 

2. Cum ar putea arăta pt tine tristeţea sau supărarea?

 

 

3. Cum ar putea arăta pt tine o surpriză (plăcută) ?

 

 

4. Cum ar putea arăta pt tine spaima sau frica ?

 

 

5. Cum ar putea arăta pt tine o trăsătură mai simplă sau mai complexă a unei ţări oarecare pe care ţi-o alegi tu, ALTA decât cea în care ai rezidenţa şi/sau cetăţenia curentă, şi pe care nu ai vizitat-o niciodată, însă a cărei imagine arhitecturale ai dori să o pui pe o posibilă carte poştală ?

 

 

6. Cum ar putea arăta portretul tău real reprezentat printr-o imagine arhitecturală ?

 

 

7. Cum ar putea arăta portretul tău ideal reprezentat printr-o imagine arhitecturală ?

 

 

8. Cum ar putea arăta portretul unei persoane semnificative pt tine, fie că ţi-e rudă sau nu, şi fie că ţi-e sau nu dragă, (şi poate fi şi un profesor sau chiar şef din trecut, nu neapărat un iubit sau un prieten, sau tată, sau bunică, etc.), reprezentat printr-o imagine arhitecturală ?

 

 

Dacă vă place ideea acestei lepşe, sunteţi liberi să o preluaţi. O ofer cu mare plăcere Andrei, care şi-a exprimat dorinţa de a o rezolva.

Pentru a nu râmane datoare, îi provoc pe Rudolph şi Vladen să ghicească ce m-a făcut să aleg aceste “răspunsuri”, la ce m-am gândit când le-am ales. Băieţi, încercaţi să răspundeţi în câte o frază la fiecare clădire! :-P