Un om are nevoie de ajutor, după ce ieri a avut un grav accident rutier. Nu orice om, ci unul tânăr, tatăl unei fetiţe de 2 anişori şi prieten bun cu  Yamasha.

Are nevoie de oameni care să doneze sânge pentru el. Dacă sunteţi din Ploieşti, dacă vreţi să întindeţi o mână de ajutor unui om care este internat în spital, care din cauza hemoragiei interne are nevoie de sânge, care în decembrie ar deveni tată pentru a doua oară, haideţi să vedem ce se poate face.

Aici găsiţi detalii care vă vor spune dacă vă încadraţi pentru donare. Trebuie doar să vă prezentaţi la Centrul de transfuzii din Malu Roşu Ploieşti, să specificaţi că donaţi pentru Iba Alexandru, internat la Spitalul Judeţean Ploieşti şi să îi oferiţi o picătură de viaţă.

Pentru detalii puteţi suna la 0727 357 700. Soţia lui, Iba Andreea şi fetiţa Sofia Irina au nevoie de el acasă. Îl ajutăm să se întoarcă sănătos la frumoasa familie pe care o are?

Tocmai am aflat că se poate dona oriunde în ţară, menţionând că se donează pentru Iba Alexandru, internat la Spitalul Judeţean Ploieşti.