O nouă campanie Lenjerii de pat Outlet tocmai a pornit în Summer Black Week 2015. Unii dintre voi poate îşi amintesc campania de anul trecut, în urma căreia o persoană (doamna Lumezeanu Minodora) a câştigat excursia în Grecia oferită de către firma SC Alegria Online Shops SRL. Anul acesta oferta este la fel de tentantă şi cred că ar fi păcat să nu ne încercăm norocul. Comandă în perioada 13. 08 – 20. 08. 2015 lenjerii de pat din promoţia 1 + 1 Gratis la cele mai mici preţuri (clic pe link) şi intri automat în cursa pentru o excursie la Paris. Excursia include transportul şi trei nopţi de cazare şi va fi oferită în perioada 15. 11. 2015 – 05. 12. 2015.

header-eshop-landingpage

Primul outlet de lenjerii de pat din România a devenit imediat cunoscut pe piaţă datorită preţurilor foarte mici, modelelor frumoase şi calităţii produselor comercializate. Până în prezent peste 100 000 de clienţi au comandat produse de pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro şi s-au arătat mulţumiti de ele. În orice casă este nevoie din când în când de împrospătarea seturilor de lenjerii de pat. De ce să nu facem acest lucru chiar acum, în perioada 13. 08 – 20. 08. 2015, pentru a ne oferi şansa unei excursii la Paris? Anul trecut cineva a mers gratis la plajă în Grecia. Anul acesta cineva va vedea gratis Parisul, se va plimba pe străduţele elegante, va fotografia turnul Eiffel, va vizita muzee şi poate îşi va lăsa un lacăt al iubirii în Oraşul Luminilor. De ce să nu încerci chiar tu să faci toate astea?

Ceea ce scriam anul trecut în luna iunie despre lenjerii de pat continuă şi astăzi să fie valabil:

“Dacă aş fi trăit în peşteră, probabil că lenjeria mea de pat ar fi fost compusă din câteva crengi şi un braţ de paie. Dacă aş fi trăit în Africa, poate că mi-ar fi plăcut să îmi pregătesc un culcuş între frunzele imense de bananier. Trăind într-o lume civilizată, fiind învăţată să apreciez curăţenia şi confortul sporit, mi se pare normal să îmi aleg lenjerii de pat de bună calitate, care să îmi dea o senzaţie de bine, mai ales dacă pot profita de Promoţia 1+1 GRATIS, disponibilă pentru peste 400 de modele pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro.”

Timp de o săptămână preţurile vor fi foarte mici, iar promoţia 1+1 gratis va fi valabilă pentru lenjerii BFS, lenjerii de pat 3D şi 5D, lenjerii de pat din bumbac satinat, lenjerii de pat Pucioasa, lenjerii Jacquard şi lenjerii de pat cu dantelă. Cu o ofertă aşa diversificată sunt convinsă că fiecare dintre cititorii mei îşi va găsi lenjeria de pat potrivită şi va intra în cursa pentru câştigarea unei excursii la Paris. Vă doresc multă baftă!

PS: Nu uitaţi să vă anunţaţi şi prietenii! :)