Ne plac citatele interesante și le distribuim prin rețele, ne place să fim considerați inteligenți și încercăm să dovedim, ne place să ne arătăm compasiunea față de semeni și o facem de câte ori avem ocazia. Dar cum ne dăm seama când un om are nevoie de ajutor? Cum știm că suferă și că a sosit clipa în care ne putem dovedi bunătatea, compasiunea și spiritul de echipă?

Dacă nu se plânge, dacă nimeni nu spune că acel om suferă, poate că de multe ori trecem pe lângă problemele sale fără să știm. Dar dacă acel om cere ajutor și prietenii lui îi sunt alături, încercând să îl sprijine măcar moral, cum procedează ceilalți? Dacă eu vă cer astăzi ajutorul, dacă vă rog să contribuiți cu ce puteți, o faceți?

Oare printre cititorii mei sau ai prietenilor mei bloggeri sunt oameni din Brașov? Dorește Brașovul să se implice, să ne dea o mână de ajutor? Nu cer prea mult, cred eu! Vreau doar să șterg unei prietene lacrimile de pe obraz! Vreau să readuc liniștea și fericirea în familia ei! Vreau ca Zoe, cățeaua pierdută, să se întoarcă în curtea Adrianei! Vreau ca Zoe, frumoasa cățea lup, să revină în curtea în care a petrecut cei trei ani de viață, unde a fost îngrijită și iubită.

 

zoe

 

Zoe, cățeaua blândă și prietenoasă cu oamenii, avea o zgardă neagră la gât când a plecat de acasă, din zona Dealul Melcilor, Brașov, într-o seară furtunoasă. Au trecut trei zile de atunci, trei zile în care Adriana și soțul ei aproape că nu au dormit, ci doar au căutat-o prin tot orașul și prin pădure. Au lipit afișe pe oriunde s-a putut. Au distribuit poza cățelei pe facebook și au tremurat de emoție la fiecare lătrat.

Nu vă rog decât să dați share anunțului de pe facebook, poate printre prietenii voștri se află cineva care a văzut-o prin Brașov. Dacă doriți să faceți mai mult pentru mine și pentru Adriana, rugați-vă prietenii să distribuie și ei anunțul sau dați share acestui articol. Nu se supără nimeni dacă scrieți pe blogurile voastre despre Zoe! Nu spuneți că este doar un câine! Nu este un câine, este Zoe, este ființa pe care prietena mea o iubește și o vrea înapoi!