Am avut o lungă perioadă de timp obiceiul de a-mi rezerva măcar o jumătate de oră pe zi doar pentru mine, timp pe care îl petreceam, după cum știu cei care mă citesc de mult, pe Pinterest. De acolo îmi luam poze pentru blog, de acolo îmi veneau ideile pentru Happy Weekend, de acolo mi-am selectat câteva chestii interesante, pe care vreau să le fac în viitor.

Deocamdată nu am timp, nu am nici chef de meșterit, dar sunt convinsă că le pot fi altora de ajutor. Am remarcat zilele trecute că cel mai repede mă calmează muzica veselă și pozele pline de culoare, așa că m-am întors la dragostea dintâi. :) Și cum cei care se aseamănă se adună, m-am decis să urmez exemplul lui Vavaly și să postez O idee pe zi. O rubrica asemanatoare are si Dana, de la care puteti afla Cum sa faci singur diverse… Veți putea găsi la fiecare dintre noi câte ceva interesant, dacă vă atrage ideea de a meșteri.

Pentru astăzi, ideea mea este legată de gentuțe. Aveți nevoie de câteva petice de material, puțină îndemânare și multă bunăvoință. Acest model mi se pare foarte drăguț și îl consider potrivit atât pentru copii, cât și pentru doamne și domnișoare îndrăznețe, sigure pe ele. Mă amuză gândul că ar putea fi o provocare chiar și pentru tăticii care vor să își surprindă fetițele cu un cadou ”altfel”.

gentute