Reclamele cu care suntem bombardați de la televizor ne-au făcut pe toți experți în ceea ce privește medicamentele pentru diverse boli. Știm ce soluții există pentru ciuperca piciorului, la fel cum știm prea bine care sunt medicamentele indicate pentru protejarea florei intestinale. Nu că ar fi un lucru rău să știm, însă de preferat este să mergem la medic pentru orice problemă apărută și abia apoi să ne îndreptăm către farmacie pentru a cumpăra medicamentele necesare (sigur, sunt și cazuri când putem intra în farmacie fără să mai trecem pe la medic). Mai greu este să găsim o farmacie cu produse ieftine, căci sunt atât de multe asemenea unități specializate, atât în online, cât și în offline, încât nu le putem verifica pe toate.

Cum mie mi se pare mult mai comod să îmi fac pe internet anumite cumpărături, inclusiv produse de prin farmacie, vă voi spune că am găsit de curând un magazin online, medik-on.ro, unde produsele sunt bune și ieftine. Poate că, la prima vedere, nu pare mare lucru să poți economisi câțiva bănuți la fiecare produs în parte, însă atunci când cumperi mai multe produse, ori când faci socoteala pe termen lung, descoperi că se adună o sumă frumușică, pe care o poți folosi în alte scopuri. Am râs noi de pensionarii care merg din loc în loc pentru a putea cumpăra mai ieftin, dar se pare că nu e chiar de râs.

Desigur, nu e rentabil să pierzi ore întregi pentru a merge până la vreun magazin din celălalt capăt al orașului, însă atâta timp cât există internet și putem comanda ceea ce ne trebuie în câteva secunde, consider că e important să alegem locurile unde produsele au prețuri bune. Eu am ales să îmi comand creme, săpunuri, ceaiuri, produse apicole, geluri de duș, uleiuri de corp și multe altele dintr-o farmacie online cu produse ieftine, medik-on.ro. Aleg să scriu și pe blog despre ea, în speranța că în acest fel voi putea fi de ajutor și cititorilor mei, dacă sunt în căutarea unei farmacii online de unde să poată cumpăra diverse produse la prețuri bune.

Am observat că se pot cumpăra din această farmacie până și medicamente pe bază de rețetă, lucru care mie mi se pare foarte bun, căci omul care se simte rău cu greu se urnește din casă pentru a cumpăra ceea ce îi trebuie. De exemplu, soacra mea umblă lună de lună prin farmacii pentru a lua medicamentele soțului său (socrul meu a suferit un avc acum câțiva ani). În farmaciile din oraș ba nu există un anumit medicament, ba sunt prețurile prea mari, ba cine mai știe ce, motiv pentru care m-am decis ca luna aceasta să fac un experiment și să îi comand eu medicamentele din farmacia despre care vă spuneam mai sus, astfel încât să prindă și prețuri bune, să nici nu mai umble din farmacie în farmacie prin oraș.

Vă voi ține la curent cu rezultatul, deși am convingerea că nu vor fi probleme, mai ales că eu am mai comandat de aici diverse produse și le-am primit foarte repede. Trebuie să mai știți că, la comenzile cu valoare de peste 250 de lei, transportul este gratuit când comandați din farmacia online medik-on.ro.