Trecute sunt de mult zilele în care umpleam coşul de cumpărături cu săpunuri solide şi deodorante alese mai mult la întâmplare. Mergeam cu gloata, fără să gândesc prea mult, fără să îmi bat capul cu asemenea dileme. Trăiam cu impresia că orice săpun este la fel de bun, mai ales dacă are un miros plăcut. Acolo unde se adunau mai multe doamne, eram şi eu prezentă, să nu îmi scape vreo discuţie despre produsele cosmetice.

Când am descoperit gelurile de duş, parcă mi s-a luminat mintea. Era una dintre cele mai bune invenţii ale omenirii, o invenţie care făcea din corpul frumos şi fin al femeii ceva edenic. Am început cu gelurile ieftine şi m-am simţit răsfăţată, am înţeles că un duş sau o baie înseamnă mai mult decât să îmi spăl trupul. Gelul de duş aducea o mângâiere pe care săpunul solid nu o putea oferi, aşa cum niciodată filmul nu va putea oferi ceea ce oferă o carte. Cu timpul, pretenţiile au crescut, iar eu mi-am permis să mă răsfăţ cu geluri tot mai scumpe şi mai fine.

A venit ziua în care am descoperit gelul de duş pentru femei Nina, de la Nina Ricci. A fost dragoste la prima testare, o dragoste profundă şi pasională, o dragoste pe care doar femeia o poate simţi pentru un produs cosmetic. Nu aş putea descrie în cuvinte mirosul uimitor al acestui gel. Specialiştii spun că nota de vârf conţine în principal lămâi Calabria, că mai apoi se pot simţi notele de mijloc, cu arome de bujor caramelizat cu un strop de vanilie, praline şi aşa-numitul măr al iubirii, maracuja, iar la final rămâne în piele nota de bază, din lemn de măr uşor umezit şi atingere senzuală de cedru şi mosc alb.

nina-ricci-nina-gel-de-dus-pentru-femei___2

Îl folosesc zilnic. Nu puteam să vă recomand mereu produse cosmetice, dacă eu nu le cumpăram. Este cel mai bun gel de duş pe care l-am avut vreodată şi nu voi renunţa prea curând la el. Să nu vă speriaţi de preţ (nu uitaţi să comparaţi preţurile de pe aoro.ro cu cele de pe alte site-uri; veţi fi uimite de diferenţe). Îl folosesc de mai bine de o lună. Câteva picături puse în palmă se transformă într-o spumă bogată, care curăţă bine şi lasă pielea miraculos de catifelată şi parfumată. Nu pot descrie încântarea pe care o simt. Parfumul persistă întreaga zi. Trebuie să îl încercaţi, pentru a înţelege ce vreau să spun.

Parfumierii se întrec între ei şi se întrec pe ei în încercarea de a ne oferi tot ce poate fi mai bun şi mai plăcut. Le apreciez munca şi mă folosesc de ceea ce creează, dar respectul şi dragostea mea se îndreaptă în primul rând spre marca Nina Ricci, pe care am descoperit-o acum vreo 8 ani în casa unei prietene. Ştiind cât de mult îmi plac parfumurile luxoase şi mai ales combinaţia unică dulce-amăruie a parfumurilor Nina Ricci, prietena mea îmi permite să consum câteva picături din sticluţele ei ori de câte ori îi calc casa.

nina-ricci-mademoiselle-ricci-eau-de-parfum-pentru-femei___2

Dacă nu aţi încercat nimic de la Nina Ricci, acum este momentul să o faceţi. Dacă vă este familiară aceasta marcă, ştiu că îmi veţi da dreptate. De la gelul de duş Nina, de care sunt mai mult decât încântată şi de care nu mă mai pot despărţi şi până la cele mai scumpe şi rafinate parfumuri, Nina Ricci nu se dezminte, oferind simţurilor o adevărată beţie.