Skip to main content

O adevărată beţie a simţurilor

Trecute sunt de mult zilele în care umpleam coşul de cumpărături cu săpunuri solide şi deodorante alese mai mult la întâmplare. Mergeam cu gloata, fără să gândesc prea mult, fără să îmi bat capul cu asemenea dileme. Trăiam cu impresia că orice săpun este la fel de bun, mai ales dacă are un miros plăcut. Acolo unde se adunau mai multe doamne, eram şi eu prezentă, să nu îmi scape vreo discuţie despre produsele cosmetice.

Când am descoperit gelurile de duş, parcă mi s-a luminat mintea. Era una dintre cele mai bune invenţii ale omenirii, o invenţie care făcea din corpul frumos şi fin al femeii ceva edenic. Am început cu gelurile ieftine şi m-am simţit răsfăţată, am înţeles că un duş sau o baie înseamnă mai mult decât să îmi spăl trupul. Gelul de duş aducea o mângâiere pe care săpunul solid nu o putea oferi, aşa cum niciodată filmul nu va putea oferi ceea ce oferă o carte. Cu timpul, pretenţiile au crescut, iar eu mi-am permis să mă răsfăţ cu geluri tot mai scumpe şi mai fine.

A venit ziua în care am descoperit gelul de duş pentru femei Nina, de la Nina Ricci. A fost dragoste la prima testare, o dragoste profundă şi pasională, o dragoste pe care doar femeia o poate simţi pentru un produs cosmetic. Nu aş putea descrie în cuvinte mirosul uimitor al acestui gel. Specialiştii spun că nota de vârf conţine în principal lămâi Calabria, că mai apoi se pot simţi notele de mijloc, cu arome de bujor caramelizat cu un strop de vanilie, praline şi aşa-numitul măr al iubirii, maracuja, iar la final rămâne în piele nota de bază, din lemn de măr uşor umezit şi atingere senzuală de cedru şi mosc alb.

nina-ricci-nina-gel-de-dus-pentru-femei___2

Îl folosesc zilnic. Nu puteam să vă recomand mereu produse cosmetice, dacă eu nu le cumpăram. Este cel mai bun gel de duş pe care l-am avut vreodată şi nu voi renunţa prea curând la el. Să nu vă speriaţi de preţ (nu uitaţi să comparaţi preţurile de pe aoro.ro cu cele de pe alte site-uri; veţi fi uimite de diferenţe). Îl folosesc de mai bine de o lună. Câteva picături puse în palmă se transformă într-o spumă bogată, care curăţă bine şi lasă pielea miraculos de catifelată şi parfumată. Nu pot descrie încântarea pe care o simt. Parfumul persistă întreaga zi. Trebuie să îl încercaţi, pentru a înţelege ce vreau să spun.

Parfumierii se întrec între ei şi se întrec pe ei în încercarea de a ne oferi tot ce poate fi mai bun şi mai plăcut. Le apreciez munca şi mă folosesc de ceea ce creează, dar respectul şi dragostea mea se îndreaptă în primul rând spre marca Nina Ricci, pe care am descoperit-o acum vreo 8 ani în casa unei prietene. Ştiind cât de mult îmi plac parfumurile luxoase şi mai ales combinaţia unică dulce-amăruie a parfumurilor Nina Ricci, prietena mea îmi permite să consum câteva picături din sticluţele ei ori de câte ori îi calc casa.

nina-ricci-mademoiselle-ricci-eau-de-parfum-pentru-femei___2

Dacă nu aţi încercat nimic de la Nina Ricci, acum este momentul să o faceţi. Dacă vă este familiară aceasta marcă, ştiu că îmi veţi da dreptate. De la gelul de duş Nina, de care sunt mai mult decât încântată şi de care nu mă mai pot despărţi şi până la cele mai scumpe şi rafinate parfumuri, Nina Ricci nu se dezminte, oferind simţurilor o adevărată beţie.

Comments
 • Iuliana May 11, 2013 at 6:25 pm

  Eu iti dau maaare dreptate. Imi place tot de la Nina Ricci, dar in ultima vreme cand e vorba de spalat prefer produsele naturale. Asta nu inseamna ca nu mi se mai face dor din cand in cand de cate un miros suav si fin de Nina Ricci 🙂

 • […] Poclid Te pot doar urî, Sara,Karmapolice,Tina Melancolie, Vania Madama Butterfly, Vienela O adevărată beţie a simţurilor, Xaba Inspire HR. Logo și web site, Zina , Clipe de ClujPĂDUREA FĂGET CLUJ, […]

 • javra May 11, 2013 at 7:51 pm

  Aşa o fi, e pentru femei. Să ştii că n-am găsit un gel de duş bărbătesc care să mă satifacă.
  Mi-e că după ce am citit articolul tău, o să-l încerc şi eu pe acesta, de la Nina Ricci…

 • cotos May 11, 2013 at 7:58 pm

  Nu am auzit inca de produsele acestea. Ar trebui sa le si gasesc undeva, sa le miros, altfel nu pot sa imi dau seama.

 • Floarea May 11, 2013 at 8:16 pm

  Parfumurile da,dar gelul nu l-am incercat.O sa incerc.Simt nevoia de ceva nou.

 • Radu May 12, 2013 at 6:16 am

  Probabil ca sotul tau e fericit ! 🙂

 • Irealia May 12, 2013 at 6:42 am

  M-ai făcut curioasă cu gelul de duș. 🙂

 • Nice May 12, 2013 at 1:13 pm

  Ador gelurile de dus care fac spuma bogata si catifeleaza pielea. Dar mai presus au o consistenta foarte cremoasa! Cred ca cel recomandat de tine mi se potriveste manusa. 😀

 • mixy May 13, 2013 at 7:47 am

  să vedem…

 • mihaela pojogu May 13, 2013 at 10:43 am

  Cand e vorba de curatare prefer doar sapunuri, gelurile de dus le vad doar ca pe o experienta relaxanta, imbietoare.

 • silavaracald May 13, 2013 at 12:16 pm

  Acuma, nu vreau să vă stric bucuria, dar tocmai ce a apărut un studiu făcut de un medic israelian (o ea de fapt) care demonstrează cât de nociv e gelul de duş în special. Distruge stratul de celule de la suprafaţa pielii, care are un rol protector în economia organismului, aşa că prefer un săpun natural chiar dacă nu-i din cale afară de frumos mirositor. Pentru miros, folosesc apa de toaletă sau parfumul.

 • IanculescuHimself May 13, 2013 at 2:03 pm

  Eu cand spun Nina Rici spun parfum de femeie in pozitie inalta.
  Nu am avut ocazia sa miros pana acum altceva decat parfumuri, dar cred ca miros la fel de bine.

 • elly weiss May 18, 2013 at 10:06 am

  Mie imi place tot sapunul Dove oricate geluri ar exista 🙂
  Si un singur gel de dus…dar acum nu mai am. Unul cu miros de trandafiri, din Bulgaria.

 • Dana May 26, 2013 at 8:11 pm

  Cred ca o sa ma duc sa imi cumpar gelul de dus de pe aoro.ro. Vad ca este acum laun pret foarte bun.

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.