M-am trezit într-o dimineață cu un elan creativ demn de luat în seamă și am decis, eu cu mine, că aș putea transforma vechiul mobilier bucătărie în ceva cu totul deosebit. Mi-am băut cafeaua privind atentă la mobila bucătărie rămasă din secolul trecut, apoi am dat fuga la calculator pentru a căuta modele mobilă bucătărie care să mă inspire și să mă ajute să iau cea mai bună decizie. Mă gândeam că nu poate fi chiar greu să tai actualul mobilier bucătărie și să îl transform în ceva modern, de care să fiu mândră. Auzind că am început iar să visez cai verzi pe pereți, soțul meu mi-a spus să las bazaconiile și să caut mai bine pe internet  mobila de bucatarie ieftina gata lucrată, numai bună de încadrat în spațiul de care dispunem. Degeaba i-am explicat că unicul meu gând era să economisim niște bani gândind și lucrând singuri unul dintre acele modele mobilă bucătărie văzute pe internet, în așa fel încât să avem și casa frumoasă, și bani pentru a pleca pe undeva într-o scurtă vacanță.

Nici nu a vrut să audă. Noi nu suntem nici designeri de interior, nici tâmplari, să ne înhămăm la o asemenea muncă. Nu avem nici scule potrivite, nici experiență și, cel mai probabil, dintr-o mobilă de bucătărie ieftină, cum ne dorim, vom ajunge să facem o caricatură care să se frângă sub greutatea unei farfurii. Adevărul este că în puține bucătării am văzut mobilă făcută în casă. În plus, în timp ce beam a doua cafea mi-am dat seama că băieții mei chiar nu sunt cele mai potrivite persoane pentru realizarea unor piese deosebite de mobilă bucătărie ieftină și mai ales trainică. În concluzie, mi s-a mai spulberat un vis. Când vom fi cu adevărat hotărâți, vom alege mobilă bucătărie ieftină direct de pe internet, căci știu deja niște bucătării drăguțe pe site-ul kalenda.ro.

Pentru a vedea ce mobilă bucătărie pune la dispoziția clienților firma care administrează kalenda.ro, clic pe linkul din primul paragraf.

“Avantajul pe care il avem fata de marii producatori de mobila este ca vindem mobila cu dimensiuni standard, foarte diversificata dar in principal mobila adusa la comanda. Clientul poate sa isi aleaga de pe site un produs cu dimensiuni standard, sau poate sa isi aleaga forma si nuanta rezultand un produs personalizat.

Acest lucru ne-a ajutat foarte mult sa ne pozitionam langa marii producatori de mobila care s-au orientat si pe segmentul online.Vanzarea produselor se face atat prin intermediul magazinului online cat si fizic in magazinele noastre. Kalenda comercializeaza in principal mobila dar si produse precum saltele, canapele si fotolii, scaune si mese.”

mobila bucatarie