Nu împodobesc brad anul acesta. Probabil nu voi împodobi nici în anii următori. Dar mi-am mai cumpărat încă o instalație, să îmi coloreze casa și viața. Pe cutiuța ei e scris mare: LED. Îmi amintesc imediat că peste câteva zile se împlinește un an de când ne-am cumpărat niște corpuri de iluminat de interior. În sufragerie licăresc acum trei becuri prinse într-o lustră din inox și sticlă. Ne-au ajutat să economisim bani și să putem face planuri în legătură cu niște lampi led simpatice. Le-am descoperit pe când căutam ceva anume pe site-ul Magic Led și de atunci mă tot gândesc la ele. Să nu mă întrebați de ce țin neapărat să îmi iau o lampă led și nu una obișnuită. Răspunsul e destul de simplu: cele cu led au o durată de viață mai lungă și, în plus, sunt mult mai eficiente și mai economice. Da, da, nici noi nu am crezut până când nu am făcut proba. 

Aștept să se întoarcă soțul meu acasă și apoi îmi comand ceea ce doresc. M-am săturat de facturi umflate, de întuneric și de vechi. Oricât de mult aș iubi viața, astăzi parcă îmi doresc alta, cu mai puține griji și greutăți, cu mai puține emoții și mai multe corpuri de iluminat care să își împrăștie lumina în raze galbene, și albe, și roz. Vreau o lampă led pe care să o așez în dormitor și mai vreau o instalație de brad agățată în perdea. Vreau să pot zâmbi soarelui chiar și în zilele înnorate. Să deschid ochii și lumina unor lămpi led să îmi mângâie ochii încercănați și zâmbetul încremenit de astă-vară pe obraz. E mai mult un rictus, dar voi nu veți duce secretul acesta mai departe, nu?

Le puteți povesti altora, în schimb, despre Magic Led: “Gama de produse comercializată include, dar nu se restrânge la: spoturi, becuri, panouri, benzi, proiectoare, reflectoare, lămpi pentru iluminat public (stradal și industrial), tuburi (ce înlocuiesc vechile neoane), alimentatoare, telecomenzi, controlere, etc. Prin ce se diferențiază produsele V-TAC față de celelalte produse existente pe piață? Printr-un raport optim calitate-preț, ce vine în întâmpinarea cerințelor actuale ale pieței. Începand cu acest an, produsele noastre vor fi disponibile și în magazinul de prezentare Magic LED aflat în București, B-dul Ion Mihalache, nr.42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1 dar și on-line prin intermediul site-ului www.magicled.ro.”

magazin1

î