carti

Nu există prieten mai loial decât cărțile (test despre cărți)

Am citit nenumărate cărți în această viață. Mai bune sau mai puțin bune, toate mi-au schimbat intr-un fel sau altul gândirea, făcându-mă să văd mai bine în întuneric, să deosebesc binele de rău, să pot visa înalt. Deși am acest blog de nouă (9!!!) ani, rareori am scris despre cărțile pe care le-am citit. Am postat uneori mici recenzii, alteori citate, dar prea puțin față de cât am citit. Nu există prieten mai loial decât cărțile (test despre cărți) – cu excepția câinelui, desigur.

Când am scris despre 20 de semne de carte originale pentru inspirație, am inclus și citatul care astăzi a devenit titlu de articol. Visez să îl transform într-un tatuaj. Problema este că ne îndreptăm cu pași repezi către ceea ce Ray Bradbury a imaginat în cartea Fahrenheit 451. Iubitorii de cărți, cei care știu că valoarea acestora nu este dată de prețul din librărie, sunt singurii care le mai pot salva.

Nu există prieten mai loial decât cărțile (test despre cărți)

Am ales, mai mult la întâmplare, câteva întrebări pentru iubitorii de literatură. Am lăsat și câte trei variante de răspuns. M-aș bucura să faceți micul test despre cărți și să îmi spuneți care a fost rezultatul.

Nu este nimic greu acolo. Testul a fost conceput în așa fel încât să poată fi rezolvat 100% de către toți cei care au citit câte ceva în această viață, măcar în ceea ce privește cărțile celebre, fie ele clasice sau contemporane.

Dacă testul despre cărți vi se pare drăguț, vă rog să distribuiți acest articol, să îl poată face și prietenii voștri. Sper să vă placă joaca și să vă trezească dorința de a citi tot mai mult.

La final nu pot decât să vă mulțumesc pentru participare și să vă doresc lectură plăcută în anul care vine. La cât mai multe cărți, la cât mai multe povești, la cât mai multă informație!

 

By Vienela

4 thoughts on “Nu există prieten mai loial decât cărțile (test despre cărți)”
  1. Scorul obtinut e 100%. :) In cazul autorului Robert Louis Stevenson am mers la nimereala.

    Mi-a placut sa ma joc.

    An Nou fericit iti doresc! Sanatate, bucurii, voiosie, pentru tine si dragii tai! ❤️

    1. Felicitari! :) La nimereala as fi mers si eu pana acum cateva luni. Am vazut in aeroport la Edinburgh, pe geamuri, laude aduse marelui lor poet si romancier, plus citate din opera lui.
      Un An Nou mai bun decat cel pe care il lasam in urma! Sanatate si numai bine, Diana! <3

Părerea ta e importantă pentru mine

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.