Avem interfon bloc (clic aici, dacă vrei interfoane pentru casa ta) și îl avem degeaba. Din diverse motive, toată lumea permite accesul pe scară fără să se întrebe cine sunt străinii care ne calcă pragul. Așa a fost și in acea zi. A sunat interfon bloc. Pentru că așteptam pe cineva, am deschis fără să întreb cine este. M-am uitat pe vizor. Nu era persoana așteptată, însă mi s-a părut că e cumnatul meu. Am deschis ușa. Bruno s-a strecurat printre picioarele mele și a început să latre fioros. L-am prins de coamă repede, să nu îl sperie pe bietul om venit să aducă un colet. Faptul era consumat. Curierul tremura ca varga. I-am spus să își dea gluga jos din cap, dar nu cred că m-a auzit/înțeles.
Iată un motiv serios să fac ceea ce plănuiam de câteva luni – un afiș pe care să îl lipesc pe ușă: Câine agresiv în apartament! Ciocăniți abia după ce v-ați dat jos din cap gluga/fesul/căciula!

Poate ar trebui să pregătesc două afișe, atât pentru ușa casei, cât și pentru ușa blocului. L-aș lipi chiar în locul unde se montează de obicei interfoane bloc (clic aici dacă vrei interfoane pentru blocul tău), să îi descurajeze pe cei care vin cu diverse oferte. Este chiar enervant să știi că ai interfon casă și, cu toate astea, zi de zi să te trezești la ușă cu un cerșetor, cu un împărtitor de pliante, cu tot felul de dubioși care vor să îți vândă luna de pe cer la preț promoțional. Puteam înțelege că se întâmpla așa ceva pe vremea când nu existau interfoane case, dar acum nu vreau să mai accept. Primul pas va fi să pun pe ușă o poză în care jucăusul meu Bruno pare de-a dreptul fioros, cu botnița strângându-i botul. Al doilea va fi să ies și să întreb la ce apartament au sunat, ca să știu cine se face vinovat de acest deranj zilnic. Desigur, toate astea după ce eu voi învăța să nu mai deschid străinilor ușa blocului… :)

“Electra Instal pune la dispozitie toate aparatele necesare pentru functionarea in cele mai bune conditii a modelelor de interfoane pentru casa obisnuita sau interfoane vile, de la panouri exterioare pentru una, doua sau trei familii, posturi interioare Audio Smart (cu functia de full-duplex hands free si tastatura iluminata), pana la yala electromagnetica inteligenta, doze derivatie audio, taguri de proximitate si unitate de comanda si alimentare.”

“Pentru ca ne dorim sa oferim o gama cat mai variata de produse, astfel incat oamenii sa gaseasca aici tot ce au nevoie, punem la dispozitia clientilor interfoane ieftine si videointerfoane Electra, la preturi foarte accesibile, de tipul “blocuri sistem digital duplex si semiduplex”, “vile sistem digital duplex”, precum si dispozitive de control acces, automate pentru iluminat si amortizoare hidraulice. Cu scopul de a satisface preferintele clientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor si a produselor oferite, avem propria echipa de montaj si instalare a echipamentelor si asiguram interventie in perioada de garantie si post-garantie.”

electrainstal_-_incredere