La tribunal, în acea zi senină de primăvară, se judeca procesul secolului. Totul era filmat și televizat, pentru că lumea se împărțise în două tabere și aștepta, nerăbdătoare, să afle cine are dreptate. Castorul, renumit constructor, îi chemase în judecată pe toți cei care ”îndrăzniseră să construiască folosind metodele sale”. Părea să aibă dovezi solide în sprijinul acestei afirmații, însă nici acuzații nu veniseră cu mâna goală.

Aparent pe bună dreptate, castorul se întreba cine mai pomenise oameni care să se documenteze temeinic și să își achiziționeze materiale pentru structură (profile pentru construcții, plase sudate, ciment și multe altele) fără să alerge din depozit în depozit? Era știut faptul că doar castorilor le vin materialele de construcție până la ușa casei, aduse de apa râurilor. Oamenii au reușit să dovedească faptul că Arabesque transportă materialele direct la lucrare, folosind mașini cu macara, de cele mai multe ori livrând produsele chiar a doua zi după finalizarea comenzii. Egalitate de puncte în proces.

plasa sudata

Castorul credea că numai el este constructor primăvara. Începe prin a placa cu piatră pereții unei vizuini subacvatice, ridică deasupra o movilă din crengi, apoi construiește barajul prin care controlează apele și își protejează casa. Oamenii i-au demonstrat că și ei își pot primi materialele de construcție în ordinea etapelor de lucru, pentru a nu aglomera inutil șantierul. I-au explicat judecătorului că acesta este unul dintre marile avantaje atunci când cumperi retail, nu engross. În această primăvară, și omul este constructor. O nouă egalitate de puncte.

Ramuri, pietre, trunchiuri de copac, mâl, pe toate le primea castorul fără pic de efort. Cum de au ajuns oamenii să primească un portofoliu întreg de materiale de construcție, de la structură, fier, cărămizi și până la tencuieli decorative, dacă nu au mers din depozit în depozit? Simplu, au răspuns imediat cei întrebați. Există Arabesqueonline.ro! Comenzile prin magazinul online sunt ușor de făcut, prețurile sunt foarte bune, stocurile sunt mari, așa că omul poate deveni la fel de bun constructor ca și castorul. Din nou egalitate.

 tencuieli decorative

Cum s-a încheiat procesul secolului? Cum au dovedit oamenii că pot construi confortabil, că primăvara toți sunt constructori și că nu s-au folosit de metodele castorului? În primul rând, judecătorul a decis că  omul care este constructor primăvara aceasta, primește consiliere de specialitate direct de la Arabesque, nu de la castor. În al doilea rând, metodele diferă, deoarece omul construiește pe uscat, nu în apă. Documentarea, achiziționarea materialelor, plata și transportul se fac într-un singur loc, în ritmul constructorului. Câștig de cauză a avut omul, după cum deja observați.

arabesque-150x150