S-a plâns la început de o durere de cap, însă nimeni, nici măcar medicul de familie, nu a acordat prea multă importanță acestei probleme. Se întâmplă des ca pe femei să le doară capul, nu-i asa? Era final de săptămână, toată lumea se pregătea de weekend, ceea ce a făcut ca analizele să fie amânate pentru ziua de luni. Din nefericire, vineri noaptea s-a întâmplat necazul. Mama mea s-a ridicat din pat în miezul nopții și … a căzut pe podea, secerată de un atac vascular. Nici eu, nici sora mea nu eram acolo. Am aflat abia a doua zi, aproape de prânz, timp în care biata de ea a zăcut pe covor.

Urmările încă le mai simțim, căci niciodată nu și-a mai revenit complet și nici nu își va mai reveni. Dar ce ne-am fi făcut, dacă nu ar fi existat CreditAmanet.ro? Accidentul mamei ne luase prin surprindere și ne găsise nepregătiți. Nu aveam bani lichizi în casă și nici ziua de salariu nu era prea aproape. Nu știu câți dintre voi au idee de tot ce este nevoie în asemenea cazuri. Bani la medici, la asistente, infirmiere și brancardieri, scutece pentru adulți, branule, medicamente pentru medicamente, mâncare de regim… Toate costă chiar de la prima oră a internării în spital, iar noi eram prinși în capcană, fără bani.

Soluția a venit de la o cunoștință, care ne-a sfătuit să luăm de la CreditAmanet un credit de nevoi personale, lăsând garanție aurul pe care eu și sora mea îl aveam prin casă: cercei, inele și o brățară de aur. Nu am stat nici o clipă pe gânduri și nici o clipă nu am regretat, pentru că nici argintul, nici aurul, nici platina, nici diamantele nu pot fi mai importante decât sănătatea și viața mamei. Cu banii obținuți pe aurul foarte corect evaluat, am putut cumpăra tot ce a fost nevoie, de la scutece și până la cele mai scumpe medicamente, am avut acces la cele mai bune servicii medicale, am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a repara ce se mai putea repara.

Pentru noi, a fost una dintre cele mai grele perioade ale vieții, și încă mă întreb ce ne-am fi făcut dacă nu am fi aflat de existența firmei CreditAmanet, cum ne-am fi descurcat fără bani, căci știm cu toții cum stau treburile în țara noastră, știm că în spitale este sărăcie cumplită, că nu poți primi nici măcar o aspirină gratis. Tocmai din acest motiv vreau să închei spunându-vă: nu dispretuiți aurul! Nu știți când, în viață, va salva o viață…