De când au apărut supermarketurile lumea parcă a înnebunit de tot. Încarcă în coşuri tot ce întâlneşte în cale, de la hârtie igienică la aparatură electrocasnică, indiferent dacă sunt absolut necesare sau nu. Nu cumva cumparam prea mult?

Nici eu nu am scăpat de febra asta. Plec de acasă hotărâtă să cumpăr doar strictul necesar pentru câteva zile, colind prin magazin şi mă trezesc la casa de marcat cu coşul arhiplin, cu tot felul de lucruri care nu îmi folosesc la nimic.

Aglomerez frigiderul şi aşa-zisa cămară la fiecare salariu de parcă mă pregătesc de niscaiva calamităţi naturale, iar după câteva zile descopăr că trebuie să arunc din ele, că nu mai sunt la fel de proaspete ca atunci când le-am adus acasă.

Cumpăr tot felul de nimicuri care nu îmi trebuie, doar pentru că acolo mi s-au părut frumoase, apoi le ascund prin dulapuri.

Mă bucur că au reduceri la câteva produse, dau fuga la magazin şi ies de acolo fără bani. Unde este avantajul? De ce avem nevoie să cumpărăm totul odată, când am putea cumpăra câte puţin în fiecare zi?

PS fără legatură cu articolul: Waven organizează la Ploieşti un blog meet de vară, aproape sigur pe data de 29 iunie. Amănunte găsiţi pe blogul lui.

PPS fără legatură cu altceva: La Baia-Mare Loredana organizează un eveniment despre care puteţi citi la ea pe blog.