Skip to main content

Nu aştept nici un pachet

Cum recunoşti un profesionist? Profesionistul este cel care are grijă la detalii, care poate atrage atenţia din prima clipă asupra lui, făcându-te să îl ţii minte şi  să îl recomanzi şi altora. Introducerea fiind făcută, pot începe povestea.

Mă plângeam dimineaţă că nu a venit astăzi Moş Nicolae şi la mine, aşa cum vine la toţi copiii cuminţi. Ei bine, a venit moşul la prânz, uimindu-mă peste măsură. Eram în baie când m-a strigat Mihai, întrebându-mă dacă aştept vreun pachet de undeva. La răspunsul meu negativ, a căscat ochii mari, arătându-mi o cutie mare, plină de Merry Christmas- uri, cu numele meu pe ea, adusă de curier.

Ne-am repezit ca nişte copii să o desfacem, curioşi să aflăm de la cine este. Primul care ne-a atras atenţia a fost un globuleţ pentru brad, pictat manual şi personalizat cu numele meu. Da, am un globuleţ pe care scrie Vienela!

Am găsit în pachet o cutie cu capsule pentru digestie uşoară (acum poate veni Crăciunul, cu cortegiul de sarmale, cârnaţi, cozonaci şi salată de boeuf) şi câteva cutii cu ceaiuri naturale:

-pentru Digestie Uşoară

-pentru slăbit Silueta Perfectă- Purificare şi drenaj

-pentru slăbit Silueta Perfectă 2- Controlul greutăţii

-Bună Dispoziţie- ceai cu lime şi mandarine

-ceai de savurat Latte Macchiato.

Pe lângă toate aceste cadouri, în pachet mai era cartea Mănâncă şi arată bine!, scrisă de Andreea Raicu, plină de reţete şi sfaturi, despre care vă voi mai vorbi, după ce pregătesc câte ceva din ea.

Ultimul găsit, dar nu şi cel mai puţin important, era răvaşul în care cei de la Fares îmi urau Sărbători fericite!. După umila mea părere, asta înseamnă să fii un adevărat profesionist. Să ai grijă la cele mai mici detalii, aşa cum au făcut ei. Totul este pe numele meu, inclusiv răvaşul, totul foarte frumos ambalat, totul îmbietor, totul strecurat printre hârţiuţe colorate, tăiate fâşii. Mulţumesc, Fares!

Mă simt vinovată faţă de Georgia (mii de scuze, Georgia) că nu am fost în stare să răspund mailului pe care mi l-a trimis. Voi răspunde direct pe blog.

Din complexul natural din plante medicinale primit de la Fares acum două luni am folosit Curăţarea Organismului şi Curăţarea Sângelui. După ce m-am obişnuit să le amestec în iaurt, mi-a fost mult mai uşor să mă descurc şi m-am simţit mai bine, am scăpat de moleşeala care mă cuprindea prea devreme, făcându-mă să adorm odată cu găinile. Eu nu îmi dau seama, dar băieţii mei spun că nici nu mai sunt atât de palidă ca înainte.

De Curăţarea Colonului şi Curăţarea Ficatului ne-am ocupat toţi trei, eu, soţul şi copilul. Nu ştiu să spun despre fiecare în parte ce efect a avut, pot doar să constat că nu avem nimic de reproşat, că suntem mai activi şi nu mai obosim la fel de repede.

Silueta Perfectă- Saţietate cu Fibre am vrut să o ofer unui blogger care s-a arătat interesat pentru soţia lui, dar întâmplarea a făcut ca fata să descopere că este însărcinată şi a renunţat la ideea de a le folosi, aşa că i le-am oferit surorii mele, care acum se plânge că trebuie să o ajut să îşi cumpere alte haine (şi care mi-a cerut să transmit mulţumirile ei firmei Fares). :))

Pentru toate astea vreau să le mulţumesc celor de la Fares.

 

Comments
 • Szasz Sebes Paul December 6, 2012 at 2:19 pm

  Mai mult imi plac sfaturile doctorului Mencinicopschi

 • Narcis December 6, 2012 at 2:57 pm

  iar ai primit :)), mai dar ce fata cuminte :)) bv esti apreciata de foarte multe persoane

 • raul rual December 6, 2012 at 3:05 pm

  frumos, neasteptat de frumos

 • cotos December 6, 2012 at 3:13 pm

  Inseaman ca ai fost neasteptat de cuminte :))

 • Minnie December 6, 2012 at 3:37 pm

  Si mai zici ca nu e bine în romanica! Aici nu îti da nimeni nimic gratis!

 • Emigrarea din Romania | alexandrugrivei.ro December 6, 2012 at 4:48 pm

  […] Shayna Tomata Vienela Dojo This entry was posted in Alexandru Grivei Blog, Blogging in Romania, Bucuresti, Bucuresti […]

 • Hapi December 6, 2012 at 4:49 pm

  Frumos din partea lor . Imi place ideea cu globul pe care e scris nickul tau

 • nina December 6, 2012 at 5:31 pm

  Să știi că și eu am fost extrem de cuminte și azi după amiază am primit și eu cutia aia mare plină de minuni de la Fares. La fel ca tine am deschis-o cu mare nerăbdare și m-am simțit ca un copil care vrea să vadă ce-i aduce Moșul. Eu am un globuleț cu Nina, o minune, care va sta la loc de cinste în braduțul nostru începând de anul ăsta. Unde mai pui că am făcut și eu câteva globuri (7) pe care să le vând azi la bazar la Waldorf. Vi le arăt mâine pe blog.
  Să te bucuri de cadouri și să nu mai aud că ești nemlțumită dis de dimineața. 🙂

  • Vienela December 6, 2012 at 6:08 pm

   Nina, acum ma simt vinovata si fata de tine, ca nu am reusit sa aflu ce toane mai ai. :)) Dar maine vin sigur.
   Nu am cu ce sa fac poze, ca tare mi-as fi dorit sa va arat globuletul. Dar daca il pozezi pe al tau, isi vor putea imagina toti cum este al meu. 😉
   Multumesc mult, Nina. Sa te bucuri si tu de cadourile primite! Acum nu mai stau bosumflata pana la Paste. :))

 • CARMEN December 6, 2012 at 5:49 pm

  La multi ani, de Mos Nicolae!
  :)) atunci cand astepti mai putin, se intâmpla minunile cele mai mari 🙂

 • Ana-Maria December 6, 2012 at 5:51 pm

  Eeee?Eeee? Ai vazut ca Mosu’ Nicolae nu te-a uitat? 😀

 • Nea Cornel December 6, 2012 at 5:57 pm

  Un motiv bun pentru amai crede In Moș Nicolae, Moș Craciun! Eu aș crede din nou și în Moș Gerilă dacă ar fi la fel de profitabil 🙂 !

 • […] Sara Parfum de cozonac,Minnie Urare de Sfantul Nicolae!, Silving Winter on time, Vienela Nu aştept nici un pachet, Zina E VREMEA GLOBALIZĂRII KITSCHULUI ! – Fmt […]

 • Intuneric December 6, 2012 at 6:47 pm

  Yuck!
  In locul tau, cred ca-i dadeam pachetul de cap lui Mos Nicolae.
  Ceaiuri pentru slabit… Iisuse!…

 • pandhora December 6, 2012 at 7:45 pm

  la multi ani,Vienela!
  am vazut eu ca esti fata cuminte 🙂

 • Vladimir December 7, 2012 at 1:32 am

  Ceai Latte Macchiato? Brrr..ce-i strutocamila asta?

 • Nice December 7, 2012 at 3:05 pm

  Eu ador latte macchiato, dar credeam ca e un fel de cafea, nu ceai. M-ai facut curioasa! De ce nu ne-ai prezentat si noua pe blog poze cu cadoul, mai ales cu globuletul cu numele tau? 🙁

 • Crăciunul la New York « Mirela Pete. Blog December 7, 2012 at 10:11 pm

  […] Sara Parfum de cozonac,Minnie Urare de Sfantul Nicolae!, Silving Winter on time, Vienela Nu aştept nici un pachet, Zina E VREMEA GLOBALIZĂRII KITSCHULUI ! – Fmt 77, […]

 • Dan December 7, 2012 at 11:12 pm

  Mi-am pus adresa la Favoriti, dar ma tem ca nu livreaza în strainatate.

 • elly weiss December 7, 2012 at 11:18 pm

  Daca le gasesti folositoare, eu n-am decat sa te felicit. Personal, nu stiu ce-as fi facut cu el, cu pachetul. In niciun caz nu cred ca m-as fi bucurat prea mult 🙂
  Poate doar de globuletul personalizat. 🙂

 • Gamine February 1, 2013 at 1:10 pm

  Ai folosit pastile de slabit pana acum? De care ai recomanda?

 • […] cu ceaiurile de la Fares am primit şi cartea scrisă de Andreea Raicu, Mănâncă şi arată bine!, din care mi-am tot […]

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.