Cum recunoşti un profesionist? Profesionistul este cel care are grijă la detalii, care poate atrage atenţia din prima clipă asupra lui, făcându-te să îl ţii minte şi  să îl recomanzi şi altora. Introducerea fiind făcută, pot începe povestea.

Mă plângeam dimineaţă că nu a venit astăzi Moş Nicolae şi la mine, aşa cum vine la toţi copiii cuminţi. Ei bine, a venit moşul la prânz, uimindu-mă peste măsură. Eram în baie când m-a strigat Mihai, întrebându-mă dacă aştept vreun pachet de undeva. La răspunsul meu negativ, a căscat ochii mari, arătându-mi o cutie mare, plină de Merry Christmas- uri, cu numele meu pe ea, adusă de curier.

Ne-am repezit ca nişte copii să o desfacem, curioşi să aflăm de la cine este. Primul care ne-a atras atenţia a fost un globuleţ pentru brad, pictat manual şi personalizat cu numele meu. Da, am un globuleţ pe care scrie Vienela!

Am găsit în pachet o cutie cu capsule pentru digestie uşoară (acum poate veni Crăciunul, cu cortegiul de sarmale, cârnaţi, cozonaci şi salată de boeuf) şi câteva cutii cu ceaiuri naturale:

-pentru Digestie Uşoară

-pentru slăbit Silueta Perfectă- Purificare şi drenaj

-pentru slăbit Silueta Perfectă 2- Controlul greutăţii

-Bună Dispoziţie- ceai cu lime şi mandarine

-ceai de savurat Latte Macchiato.

Pe lângă toate aceste cadouri, în pachet mai era cartea Mănâncă şi arată bine!, scrisă de Andreea Raicu, plină de reţete şi sfaturi, despre care vă voi mai vorbi, după ce pregătesc câte ceva din ea.

Ultimul găsit, dar nu şi cel mai puţin important, era răvaşul în care cei de la Fares îmi urau Sărbători fericite!. După umila mea părere, asta înseamnă să fii un adevărat profesionist. Să ai grijă la cele mai mici detalii, aşa cum au făcut ei. Totul este pe numele meu, inclusiv răvaşul, totul foarte frumos ambalat, totul îmbietor, totul strecurat printre hârţiuţe colorate, tăiate fâşii. Mulţumesc, Fares!

Mă simt vinovată faţă de Georgia (mii de scuze, Georgia) că nu am fost în stare să răspund mailului pe care mi l-a trimis. Voi răspunde direct pe blog.

Din complexul natural din plante medicinale primit de la Fares acum două luni am folosit Curăţarea Organismului şi Curăţarea Sângelui. După ce m-am obişnuit să le amestec în iaurt, mi-a fost mult mai uşor să mă descurc şi m-am simţit mai bine, am scăpat de moleşeala care mă cuprindea prea devreme, făcându-mă să adorm odată cu găinile. Eu nu îmi dau seama, dar băieţii mei spun că nici nu mai sunt atât de palidă ca înainte.

De Curăţarea Colonului şi Curăţarea Ficatului ne-am ocupat toţi trei, eu, soţul şi copilul. Nu ştiu să spun despre fiecare în parte ce efect a avut, pot doar să constat că nu avem nimic de reproşat, că suntem mai activi şi nu mai obosim la fel de repede.

Silueta Perfectă- Saţietate cu Fibre am vrut să o ofer unui blogger care s-a arătat interesat pentru soţia lui, dar întâmplarea a făcut ca fata să descopere că este însărcinată şi a renunţat la ideea de a le folosi, aşa că i le-am oferit surorii mele, care acum se plânge că trebuie să o ajut să îşi cumpere alte haine (şi care mi-a cerut să transmit mulţumirile ei firmei Fares). :))

Pentru toate astea vreau să le mulţumesc celor de la Fares.