Skip to main content

Negare

Negare. Astăzi nu îmi convine nimic. Neg totul cu vehemență. Lupt cu mine, lupt cu alții, lupt cu morile de vânt. În gând, în faptă. Negare. Totul îmi pare efemer. Nimic nu este cu adevărat important astăzi, în afară de starea mea proastă, de negările mele. Contest oameni, contest vorbe, contest fapte. Nu-mi pasă. Cu mâna pe mânerul sabiei, aștept după un colț. Orice greșeală capătă proporții uriașe astăzi. Despic firul în patru, tai în carne vie, retez tot ce îmi iese în cale. Negare. 

Negare. Părerea ta nu este și a mea. Părerea ta îmi pare azi greșită. Faptele tale mă sâcâie. Cuvintele tale zgârie. Nu fug. Atac. Contest autoritate, contest talent, contest intenții. Negare. Nimic nu e destul de bun pentru mine astăzi. Nimic nu mă impresionează. Sunt amestec de gheață și foc. Mă aprind și mă sting involuntar. Negare. Mă pot controla, dar nu vreau. Vreau să mă vezi, vreau să îmi simți furia, vreau să te ating cu tăișul sabiei. Negare.

Negare. Greșelile sunt ale mele. Ai și tu greșeli. Refuz să te întâlnesc. Ce cauți în apropierea mea? Nu-mi placi, nu mi-ai plăcut niciodată. Negare. Îți arunc cuvinte grele, cuvinte murdare, cuvinte tăioase. În gând. Le simți. Ridici sabia. A mea e deja în trupul tău putred. Negare. Astăzi contest ființa ta, contest gândirea ta, contest încercarea ta de a te strecura în preajma mea. Tu nu exiști. Negare.

Comments
 • adelinailiescu July 30, 2014 at 9:52 am

  Si eu mi-s cam ciufuta azi, n-am ce nega dar nici nu-mi convine nimic, tot carcotesc de azi dimineata… O fi lipsa cafelei pe care n-am apucat s-o beau? O fi ceva in aer?…

 • Fairytale July 30, 2014 at 10:51 am

  Fiecare mai are cate o zi asa mai naspa…Smile, please, hai ca va fi bine!

 • vavaly July 30, 2014 at 1:24 pm

  ce aveti fratilor? eu ma lupt cu migrena de doua zile. o tarai dupa mine peste tot. cu zambetul pe buze si capul sus. ca sa-i fac in ciuda azi am fost si la shoping. face bine la moral si o prostie daca ti iei. sunt niste reduceri nesimtite perioada asta. sa profitam zic :).

 • Radu July 31, 2014 at 4:47 am

  🙂 Bine că a fost doar o zi! 😉

 • Rica Mihai July 31, 2014 at 5:14 am

  zile între zile…. știi că sunt oameni care nu pot spune nu și au de suferit din cauza aceasta? negarea este un drept … zic….

 • Post a comment

  Threaded commenting powered by interconnect/it code.